Haberler

PKK'lılar Uluslararası İpekyolu? Na Bomba ile Saldırdı -1

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lılar uluslararası İpekyolu'na tuzakladığı bombayı uzaktan kumanda ile infilak ettirip, yolu kullanılamaz hale getirdi.

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lılar uluslararası İpekyolu'na tuzakladığı bombayı uzaktan kumanda ile infilak ettirip, yolu kullanılamaz hale getirdi. Saldırıda şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.Mardin'in Nusaybin İlçesi'nden geçe ve Habur Sınır Kapısı'na giden uluslararası İpekyolu'na PKK'lılar dün gece bombalı saldırı düzenledi. Karayolunun Nusaybin Tepeüstü Mahallesi kesiminde menfeze tuzaklanan bomba dün gece yarısı uzaktan kumanda ile infilak ettirildi. Büyük bir gürültüyle patlayan bomba çevrede büyük panik yaratırken, saldırıda şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Büyük hasar meydana gelen karayolu kullanılamaz hale geldi.

Karayoluna bombalı saldırının ardından güvenlik güçleri geniş güvenlik önlemleri alarak karayolunu çift yönlü olarak trafiğe kapattı. Karayolunda başka bomba olup olmadığını belirlemek için bölgeye frekans karıştırıcı Jammer'li araçlar getirildi. Bomba uzmanları dedektör köpeklerle karayolunda patlayıcı araması yaptı. Yapılan aramada herhangi bir patlayıcıya rastlanılmadı. Yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından uzun araç kuyrukları oluşan karayolu tek şerit üzerinden trafiğe açıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Habur Sınır Kapısı İpekyolu Nusaybin Mardin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title