Haberler

PKK'lılar Uludere'de Hükümet Konağı, Emniyet ve Jandarmaya Saldırdı

Güncelleme:

PKK'lılar, Şırnak'ın Uludere ilçesinde eş zamanlı olarak Hükümet Konağı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı'na roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi.

Şırnak'ın Uludere ilçesinde PKK'lılar eş zamanlı olarak Hükümet Konağı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı'na roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Saldırıda sivil bir vatandaş yaralanırken, güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesiyle 10 dakika süren çatışma yaşandı. Hükümet Konağı'ndaki adliye binasında bulunan HDP Şırnak Milletvekili Ferhat Encü, çatışma sırasında bir süre binada mahsur kaldı.

1 KİŞİ HAFİF YARALI

Şırnak'ın Uludere ilçesinde PKK'lılar saat 23.00 sıralarında eş zamanlı olarak Hükümet Konağı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı binalarına roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Saldırıda mermi isabet eden sivil bir vatandaş hafif yaralandı. Güvenlik güçlerinin PKK'lılara anında karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Yaklaşık 10 dakika süren çatışmada yoğun ateş altında kalan PKK'lılar kaçtı. Güvenlik güçleri saldırıların ardından kaçan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için geniş kapsamlı operasyon başlattı. İlçede operasyonlar devam ederken, güvenlik önlemleri de en üst seviyeye çıkarıldı.

HDP MİLLETVEKİLİ MAHSUR KALDI

HDP Şırnak Milletvekili Ferhat Encü, PKK'lıların saldırısı sırasında 2 gün önce gözaltına alınan 7 kişinin adliyeye sevk edilmesi nedeniyle Hükümet Konağı binasındaki adliyede bulunuyordu. Saldırı nedeniyle binada mahsur kalan Encü, çatışmanın yaklaşık 10 dakika sürdüğünü söyledi. Encü, "Adliye binasının içinde yaralanan yok. Adliye binasının dışında yaralanan vatandaş hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı." dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Uludere Şırnak Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (94)

Guhdar:

Bence pkk öldürmek istese çok leş serilirdi yerlere demekki sadece kurkutmak istiyor... e tabi başarıyorda

31
92
yanıtYanıtla
CUKUROVALIYIZGARDAŞ:

Senin gibi lesleride gorecez birgun insallah

yanıt45
yanıt14
...:

Les teroriste denir. Mahoo simdi gelip dagda ki domuzun ismini satamaya calisma vatansiz kopek

yanıt51
yanıt16
oğuz elazığ:

vallahl pkk ya, hdp ye destek veren günahkardır. eşcnsel bunlarda şeytana tapan bunlarda müslüman kanı akıtan bunlarda, yunanı dost eden bunlar. . . . . .

61
36
yanıtYanıtla
araba bujisi:

ermenistan''a gitmişler törenlere katılmışlar kanı bozuk bunlar

yanıt32
yanıt12
SİLVAN21:

Kanı bozuk hudapar akp mhp ye mi oy verelim????

yanıt17
yanıt39
CESUR:

Arkadaşlar Terörle Mücadelede S. Arabistan Ve İran Usülü Mücadele Sistemi Şart. Dar Ağacı Olmadan Bu İş Olmaaz.

76
20
yanıtYanıtla
MUHAMMED:

RABBİM DÜŞMANIN BİLE ŞERFLİSİNİ VERSİN.

63
10
yanıtYanıtla
TC:

o saldırılar sizi bulsun beter olun hdp li köpekler Allah askerime polisime kurban etsin sizi

58
15
yanıtYanıtla
ASKERE VUR EMRI VERILMELI:

Arkadaşlar ben Kandil ve Suriyenin Güneyinde PKK Terör Örgütünün yeni bir Terör Devleti Kurulmasıni istemiyom bence TSK Karadan Tanklarla Kandile ve Suriyeye Girilmeli Düşünün ilerde bu Terör Devleti yine Türkiye Saldiracak ve Analar Şehit ogullarina Agliyacana bence bir kere Girersin Kökünden Kazir Çıkarsın ilerde hep Şehit Haberleri Gelecene Kürtlerden Terörün Yanında olanlarda ölür Gider Yani Düşünürseniz Herkes Akli selim Düşünmeli Zaten en Son Sözü Asker Söyler

33
28
yanıtYanıtla
Tüm 94 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title