Haberler

PKK'lılar Tunceli'de Jandarma Karakoluna Saldırdı

Güncelleme:

Tunceli'de PKK'lılar Çiçekli Jandarma Karakolu'na roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Saldırıda ölen ya da yaralan olmadı.

Tunceli'de PKK'lılar Çiçekli Jandarma Karakolu'na roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Askerlerin anında karşılık vermesiyle yaşanan çatışmada ölen ya da yaralanan olmadı.

BAHÇEYE DÜŞEN İKİ ROKETATAR YANGINA NEDEN OLDU

Tunceli'ye 20 kilometre mesafede bulunan Çiçekli Jandarma Karakolu'na bugün saat 18.30 sıralarında kalabalık bir grup PKK'lı tarafından önce roketatarla saldırı düzenledi. İki roketatar karakolun bahçesinde düşerek infilak ederken yangın çıktı.

TEPELERE GİZLİNEN PKK'LILAR ATEŞ AÇTI

Karakola hakim tepelere gizlenen PKK'lılar da karakola uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Karakoldaki askerlerin de anında karşılık vermesiyle yaklaşık 15 dakika süren çatışma yaşandı.

Çatışmada ölen ya da yaralanan olmadı.

2 KOBRA HELİKOPTERİ YOĞUN ATEŞE BAŞLADI

Çatışmanın yaşandığı sırada Jandarma Bölge Komutanlığı'ndan kalkan 2 Kobra helikopter PKK'lıların bulunduğu bölgeleri bombalayıp, yoğun ateş altına aldı.

BÖLGEYE ÖZEL EĞİTİMLİ ASKERLER SEVK EDİLDİ

PKK'lılar Zarguvat Ormanları bölgesine kaçarken, bölgeye Sikorsky helikopterlerle özel eğitimli askerler sevk edildi.

ZARGUVAT ORMANLARI'NDA ÇATIŞMALAR SÜRÜYOR

Zarguvat Ormanları bölgesinde askerler ile PKK'lılar arasında zaman zaman çatışmaların sürdüğü öğrenildi.

Roketatarlar nedeniyle karakol bahçesi ile çevrede çıkan yangın Tunceli Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çiçekli Tunceli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (70)

babaali:

demirtaş barıştan bahs edıyordu yoksa sıkıştılarmı pkk bıtecek bıtmese ordu bıtecek devlet bıtecek başka yolu yok hergun şehıt gelsın bu iş bıtsın surecte meğerse sılahlanmışlar içerıde yuvalanmışlar surec devam edemez mhp haklı çıktı

73
92
yanıtYanıtla
Kaplan:

Bunlar ölmeden durmaz ille ölmeyi gerekiyor....pkk azgın köpek tir saldırır zoru görünce. ..kacar

86
70
yanıtYanıtla
şanlı türkoğlu:

son 30 yılda 7. 946 güvenlik görevlisi (bunlardan 5. 821’i Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu, 775’i emniyet görevlisi, 1350’si korucu) şehit verdik. 28000 civarındada pkk lı öldürdük. bunun sonucundada pkk 1999-2002 yılları arasında tek taraflı ateşkes ilan etmek zorunda kaldı bitti. . karşınızda 16 devlet kurmuş, kavimler göçünü başlatıp Avrupa halkarını şuanki yerlerine sürmüş, çağ açıp çağ kapatmış bir millet var. artık bu çözülme süreci bitecek MHP gelecek

67
65
yanıtYanıtla
yuhhhhh:

Nedir yahu bunlar cinmi Şeytan mı hemen kayboluyor .

96
16
yanıtYanıtla
Gerçek Açıdan:

Pkklıları halikopterlerle bile öldüremiyoruz artık. Ne kadar ilginç değil mi?

82
19
yanıtYanıtla
ALLAH TAN KORKUN İLAHİ ADALET VAR:

EVET İŞTE OLAY BU SALDIRAN A ANINDA KARŞILIK VERİP SALDIRDIĞINA PİŞMAN EDECEKSİN YANİ ANINDA CEZASINI VERİP GEBERTECEKSİN

58
24
yanıtYanıtla
Seyit:

Sensin PKK ya yataklık yapan. Burası Tuncelililere hakaret etme yeri değildir. Devlet cekip vuramıyor bizmi vuracaz coluk cocugumuza ailemize bi zarar verse ne olacak. Ha yinede Devlet versin silahı versin yetkiyi koruculara verdiği gibi biz bu asalakları temizlemesini biliriz. Ya da kendi temizlesin asayişi sağlasın. Öyle maskeyle molotofla gezen mahkemeler kuran adilere su sıkmayla bu iş olmaz. Bölgede yaşamayan bölgenin gerçeklerini de bilemez.

yanıt0
yanıt0
kadir:

Bu pkk ilk once hangi cikti

yanıt0
yanıt0
CAN DERSİMLİ:

TUNCELİDE İNSAN MI BIRAKTI T. C 30 YILDIR SABAH AKŞAM ÇATIŞMA DİĞER YANDAN AÇLIK İŞSİZLİK

yanıt7
yanıt9
ALPHAN:

kürtler nasıl bir topluluk tüm dünya cözemedi hiçbir vasıfları yok ne askerlik ne devlet teskilatı egitilemiyorlar mesela hala afrika kabileleri gibi yasamayı tercih ediyorlar temizlik kavramıhiç yok hele o Türçemizi konusurken ki aksan varya off konusmasınlar Türkçe

24
21
yanıtYanıtla
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title