Haberler

PKK'lılar Kaçmaya Çalışan Araca Ateş Açtı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Güncelleme:

Şemdinli'de yol kesip kimlik kontrolü yapan PKK'lılar, kaçmaya çalışan araca ateş açtı. Araçta bulunan Celal İnan hayatını kaybetti, Muhsin Kaya ise yaralandı.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde yol kesip kimlik kontrolü yapan PKK'lıların kaçmaya çalışan bir araca ateş açması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

PKK, KAÇAN ARACA ATEŞ AÇTI

Hakkari'nin Yüksekova ile Şemdinli ilçeleri yolu üzerinde bulunan Nerşüde Köprüsü'nü kapatıp yolu kesen silahlı PKK'lılar, geri dönerek kaçmaya çalışan bir araca ateş açtı.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Olayda Celal İnan ve Muhsin Kaya yaralandı. Çevredeki vatandaşların yardımı ile Şemdinli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan yaralılardan Celal İnan, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Muhsin Kaya'nın tedavisi ise devem ediyor.

AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDA GÖREVLİ

Bir dönem AK Parti İlçe Başkan Yardımcılığı yapan ve milletvekili aday adayı olan Muhsin Kaya'nın halen AK Parti İlçe Teşkilatı'nda görev yaptığı belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Muhsin Kaya Yüksekova Ak Parti Hakkari Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (160)

Demhat Welat:

ihanetin bedeli budur iste o adam kaciyorsa muhakak bir ihanetcidir ki kacmis PKK ihanet etmeyen hicbir Hakiki Kürde yan gözle bakmaz hata onlar icin hayatlarini ortaya koyarak küffar isgalcilere karsi savasiyorlar madem ihanetci deyilse niye kaciyor kimlik kontrolüne kalanlarin hepsi sonra gönül rahatligiyla evlerine gidiyorlar PKK bazen düsmani yakaliyor ki örnek kacan astsubayin karisi ve cocgunu serbest birakmadimi bu hain kacarsa iste böyle öldürülür Viransehirli

25
39
yanıtYanıtla
sss:

sen hain arıyosan aynaya bak ihanet senin gibilerin işi

yanıt3
yanıt2
batman729:

İmanı kitabı PKKdan ögrenmedik bizi temsil edemez seni ediyorsa cehenneme kadar yolun var. Trafik polisini durduk yere askeri haince pusu kurmak hangi kitaba sığar. Bn kürdüm ama sen gibi ermenistana hizmet etmiyorum yolum kurän ve sünnettir seninki ney

56
2
yanıtYanıtla
KÜRT KIZI:

BIZ MÜSLÜMAN KÜRTLER HIC BIR ZAMAN ASKERIMIZE POLISIMIZE DÜSMAN BIR TUTUM ICINDE OLMAYIZ BU BÖYLE BILINE. BUNLAR ERMENI KÜRTLERI HEM ASKERIMIZI HEM POLISIMIZI HEM MÜSLÜMAN KÜRT HALKINI HEDEF ALMISLARDIR. BIZ MÜSLÜMAN KÜRTLER ASKERIMIZLE POLISIMIZLE GURUR DUYUYORUZ. ALLAH ONLARI DÜSMANLARDAN KORUSUN AILELERINE BAGISLASIN. TÜRKKÜRT MÜSLÜMAN KARDESLERDIR.

53
4
yanıtYanıtla
ZazaMobil-IOS:

Döktüğünüz kanda boğulacaksınız faşist pkk

49
7
yanıtYanıtla
canan:

Ey korkak yörenin kürt halki bu caniliklere daha ne kadar pasif kalacaksınız bu kadarmı kisiliksiz leştiniz bu gençler sizlerin evlatları katilin anne babasi olmak kadar alçak birsey olabilir mi

16
39
yanıtYanıtla
batmane:

Dogrudur peki askerin kine ne diyecen

yanıt12
yanıt8
Paso:

Dilimiz Kurtce yasak oldugu surece, pasiflerdeyiz.

yanıt3
yanıt20
KÜRDİ:

ULAN KÜRTÇE HİÇ BİR YERDE YASAK DEĞİL. İNSANLARI KANDIRMAYIN

yanıt3
yanıt2
kürt kahrolsun pkk:

pkk ya türkiyede yer yok! Kürt kişiliğine zarar verdiniz ermeni bozuntusu!

41
8
yanıtYanıtla
Tüm 160 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title