Haberler

PKK'lılar, Araç Gasp Etti, 16 Yaşındaki Kızı Kaçırdı

Muş'un Bulanık İlçesi'nde, Vangölü Elektrik Dağtım Anonim Şirketi'ne (VEDAŞ) ait aracı gasp edeh silahlı 2 PKK'lı teröristin, 16 yaşındaki bir kızı kaçırdığı açıklandı.

Genelkurmay Başkanlığı internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, olay dün saat 14.00 sıralarında Muş'un Bulanık İlçesi'ne bağlı Seçme Köyü'nde meydana geldi. Seçme Köyü bağlı Saliha Mezrası'na elektrik arızasını gidermeye giden VEDAŞ ekibinin yolunu kezen silahlı 2 PKK'lı, bir daha gelmemeleri yönünde tehditte bulunduktan sonra, ekibe ait aracı gasp etti. Gasp edilen araçla Seçme Köyü'ne giden PKK'lılar, 16 yaşındaki bir kızı zorla araca bindirip kaçırdı. PKK'lılar hızla kaçarken, güvenlik güçleri, bölgede operasyon başlattı. - Muş

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Genelkurmay Başkanlığı Bulanık Muş Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

sılho ya sorun:

doğru, onlar herseyi yapar

4
0
yanıtYanıtla
ali beymobilWeb@haberler.com:

yalan atıyonuz yalan haber yayınlamayız

1
3
yanıtYanıtla
mert:

Elinde silah olan, sandığa gidecek olan vatandaşı tehdit eden, zorla esnafa kepenk kapattıran, insanların üzerine Molotof kokteyl atan, önüne gelen araçları tahrip edenlerin barış ve demokrasiden bahsetmeye hakkı yoktur.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title