Haberler

PKK'lı Kalkan: Seçime Kadar Çatışma Yok

Güncelleme:

PKK'lı Duran Kalkan, yapılan anlaşmayla seçime kadar çatışma olmayacağını belirterek, "AKP her şeyi seçim için yapıyor. Gelişmeler seçim sonuçlarına göre olacak" dedi.

PKK'nın lider kadrosunda yer alan Duran Kalkan, Dolmabahçe'de yapılan açıklamanın, "seçime kadar bir çatışmasızlık durumu" olduğuna işaret ederek, "AKP her şeyi seçim için yapıyor. Gelişmeler seçim sonuçlarına göre olacak, bunu herkes bilmek durumundadır" dedi.

"SEÇİME KADAR ÇATIŞMA YOK"

PKK liderlerinden Duran Kalkan, 28 Şubat 'ta Dolmabahçe'de HDP-AK Parti heyetleri arasında gerçekleştirilen görüşmeye ilişkin açıklama yaptı.

Fırat Haber Ajansı'nda yer alan haberde, 28 Şubat tarihli ortak açıklamadan çıkan temel sonucun "seçime kadar bir çatışmasızlık durumu" olduğuna dikkat çeken Kalkan, sürece ilişkin şu değerlendirmede bulundu:

"Somut, niyet beyanları ve bu anlamdaki taahhütler dışında somut olan birlik, ittifak bu düzeydedir. Bu anlamda da zaten 2013 Newroz'undan itibaren Önder Apo'nun çağrısıyla oluşmuş bir süreç vardı. AKP'nin tutumu nedeniyle bu süreç tehlikeye girdi, riske girdi. Neredeyse bitme noktasına geldi. Yeniden Dolmabahçe'deki açıklamayla böyle bir tutumun hem Önder Apo tarafından, hem de AKP Hükümeti tarafından ortaya konması en azından seçime kadar sürecek bir çatışmasızlık, eylemsizlik durumunun iki tarafça da kabul edildiği ve sürecin bu biçimde devam edeceği anlamına geliyor."

"GELİŞMELER SEÇİM SONUÇLARINA GÖRE OLACAK"

Sürecin seçimle birleştiğine bir kez daha vurgu yapan Duran Kalkan, AK Parti'nin de süreci seçim süreci olarak ele aldığını ve her şeyi seçim için yaptığını öne sürerek, "Gelişmeler seçim sonuçlarına göre olacak, bunu herkes bilmek durumundadır" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Dolmabahçe Sarayı Duran Kalkan 28 Şubat Ak Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (205)

döşemeci geldimobilWeb@haberler.com:

Pkk nın HDP yi meclise sokma taktiği olduğunu söylemiyor akp nin seçim oyunu diyor duran kalkan keltoşu

21
36
yanıtYanıtla
Bozok66Mobil-IOS:

Eee ne demiş ingilizler .. Türkün başinda bela olmassa Türk dunyanin başina bela. Kanimin son damlasina kadar Türk milliyetcisiyim.. Son nefesimi verene kadarda.. MHPliyim.. Korkun bizden.. Biz bitmedikce hayalleriniz hep askida kalip suya duşecek. Nah alirsiniz. Kanla aldik.. Kana bogariz.

25
29
yanıtYanıtla
ZAZAMobil-ANDROID:

bu onurlu halk sadece AKP ye oy verir.namazla dalga geçip, bizim resmi dinimiz zerduşluk diyenlere değil.

16
27
yanıtYanıtla
cCc ALP_ER cCcMobil-ANDROID:

ELİ KANLI KATİLLER TÜRKİYE SİYASETİNE AKEPE ELİYLE YÖN VERECEGİNİ DÜŞÜNÜYOR AMA UNUTTUKLARI BİLERİ VAR. MHP TÜRK MİLLETİNİN UMUDUDUR.

31
11
yanıtYanıtla
KÜRT ATEŞİmobilWeb@haberler.com:

şunu iyi anlayın türkolar biz istersek ölür istemezsek ölmessiniz bizimle iyi geçinin yoksa sonunuz kötü olur

16
25
yanıtYanıtla
muhdi lazmobilWeb@haberler.com:

Hdp kazanacak herkes kazanacak..mazlu.lar kazanaca k fakirler kazanacak ezilmis halklar kazanacak .kirdu turku lazi cerkezi maciri namuslu herkes dusunup hdp gibi piril piril bir partiye oy versin.

12
27
yanıtYanıtla
erress-Mobil-IOS:

Allah'ın izni ile, hiçbir barış türk ve kürd barışı kadar güzel, dostça, kardeşçe değildir, olamaz.,

16
23
yanıtYanıtla
yazıklar olsunmobilWeb@haberler.com:

Secimlerde Allah ın izni ile MHP zaferle gelicek sonrası malum..

22
14
yanıtYanıtla
asilmobilWeb@haberler.com:

Bu pkk nin allah belasini versin yeter be

29
5
yanıtYanıtla
sivil askerlermobilWeb@haberler.com:

Akacak kan damarda durmaz kahrolsum pkk.ne mutlu YÜCE TÜRKÜM diyene.herzaman herdaim haxiriz

15
19
yanıtYanıtla
Tüm 205 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title