Haberler

PKK Kuzey Irak'ta Eylem Hazırlığında

Güncelleme:

Kürdistan Demokrat Partisi'nin dış ilişkiler sorumlusu Hemin Hawrami, terör örgütü PKK'ya yakın grupların Süleymaniye'de hükümet binalarına saldırı hazırlığında olduğunu söyledi.

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani'nin liderliğindeki Kürdistan Demokrat Partisi'nin (KDP) dış ilişkiler sorumlusu Hemin Hawrami, terör örgütü PKK'ya yakın grupların Süleymaniye'de hükümet binalarına saldırı hazırlığında olduğunu söyledi.

"TÜM BİLGİLER ELİMİZDE MEVCUT"

Hawrami, Erbil merkezli Rudaw televizyonuna yaptığı açıklamada, "PKK'ya yakın silahlanmış ve hükümet karşıtı bazı taraflar, Süleymaniye il merkeziyle Keledıze ve Ranya ilçelerindeki hükümet binalarına saldırı hazırlığı yapıyor. KDP olarak bu provokatör girişimler hakkında tüm belgeler elimizde mevcut" ifadesini kullandı.

"HÜKÜMETE BASKI UYGULAMAK İÇİN YAPILACAK"

Söz konusu saldırı planının ifşa edilmesi ve gerekli önlemlerin alınması için bölgedeki siyasi partilerle toplantı yaptıklarını belirten Hawrami, hükümete baskı uygulamak için yapılacak tüm saldırı planlarının bölgedeki başkonsolosluk ve ülke temsilcilikleri ile de paylaştıklarını ve kaos girişimli tüm saldırılara hazırlıklı olmalarını istediklerini aktardı.

Kaynak: AA / Güncel

Mesut Barzani Süleymaniye Erbil Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (60)

AMEDAMIN:

Umarım pkkli kardeşlerimin hiç bir batı şehrinde bomba patlatmasına gerçek kalmaz be ten bir insanın kanı akmadan tekrar barış masası kurulur. Çok zor değil ancak gel de bunu AKP ve ırkçı kafalara anlat!!!

17
36
yanıtYanıtla
Tc devlet:

O zaman git kardeşlerinin yanina da kör kursuna hedef ol vatan haini

yanıt12
yanıt6
kayserili:

olan hayvan pkk barisi bozdu, kormusun aptalmisin salakmisin neysin sen? Turkiye ISID''E her turlu yardimi yapmaliki bu pis pyd-pkk kopeklerini yok etsin ve kobani hatasi yapilmasin bidaha, orda hepsi gebersin!

yanıt0
yanıt0
helal putin:

faşist türk devleti kürt katileri kürt şehirlerden defolacaksınız yeter artık

17
33
yanıtYanıtla
05:

Kimi nerden kovuyon hain sen git kandile o kadar cok istiyorsan

yanıt0
yanıt0
Hakan:

Ermeni kalıntıları kendilerini kürt diye tanıtıyor

33
5
yanıtYanıtla
Asıl kürt:

Önce Barzani yi temizleyin

21
11
yanıtYanıtla
))))))))))))))))))):

Pkknın bahar-yaz koleksiyonu. . . Çiçekli baş örtüsü, kuşak, haki ceket ve şalvar. Ama bu yıl pembe çiçekli miniler moda. Mini şalvar pek güzel dururdu. Ayakkabıları görünmüyor ama kesin kırmızı babetler vardır ayaklarında da. . .

28
4
yanıtYanıtla
Türk''ün Kalesi Iğdır:

Allak Pkk''yı kahretsin. Allah hepimizin yardımcısı olsun. . .

20
12
yanıtYanıtla
Hakan:

Kürt ermeninin kod adıdır,,,

17
11
yanıtYanıtla
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title