Haberler

PKK, Kazdığı Hendeklere Elektrik Vererek Askere Tuzak Kuruyor

Güncelleme:

Diyarbakır'da, PKK sokak aralarına kurduğu barikat ve hendeklerin dibindeki su birikintilerine elektrik vererek askere tuzak kuruyor.

PKK terör örgütünün Diyarbakır'ın Sur ilçesinde sokak aralarına kurduğu hendek ve barikatların arkasında tuzaklamalar yaptığı ortaya çıktı. Barikatların arkasında su birikintisi olduğu ve bu su birikintilerine elektrik verildiği belirlendi.

DİKKAT ÇEKEN TUZAK

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bir süre önce kurulan barikatlar ve mahalle araları ile sokaklarda kazılan hendekler çocukların Oyun alanı olurken barikatlarda dikkati çeken bir tuzaklama daha olduğu ortaya çıktı.

ÇARŞAFLI ÖNLEM

PKK mensuplarınca kazılan hendek ve barikatların ardına çarşaf gerilirken bu barikatların arkasında su birikintileri dikkat çekiyor. Bu su birikintilerine kablolama yoluyla elektrik veriliyor. Barikatların güvenlik güçleri tarafından aşılması durumunda kurulan tuzaklar güvenlik güçlerince de tespit edildi.

BÖYLESİ İLK DEFA GÖRÜLDÜ

Güvenlik kaynakları, elektrikli tuzakların ilk kez görüldüğünü ifade ederken, bu durumun sivil halk için de ciddi bir tehdit oluşturduğunu vurguladı. Ayrıca barikat aralarında piknik tüpünden yapılan bomba düzeneklerinin de sıkça kullanıldığı tespit edildi.

Daha önce Diyarbakır'ın yine Sur ilçesinde güvenlik kaynaklarınca ulaşılan görüntülerde çocukların PKK terör örgütü mensuplarınca yerleştirilen mayınlı barikatlarda oyun oynadığı tespit edilmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Diyarbakır Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (103)

Adınızı Yazın:

korkudan ne yapacaginizi sasirdiniz hainler

59
82
yanıtYanıtla
Yozgatli CemalMobil-ANDROID:

He he yav Hdp oy vermeyin de Akepe'ye versinler oylemi? Ulan akepe pkk' dan da kotudur. Tek adres Turkiyenin birlestirici gucu Chp'dir Nokta.

14
91
yanıtYanıtla
Yetti Gari:

Kesin elektriği gitsin medeniyet PKK ların neyine .

97
1
yanıtYanıtla
Sultan AlparslanMobil-ANDROID:

Kürtlerin toprakları mı varmısta verecez? 1071 yılından beri bizim bu topraklar ya kardesce yasayacaklar ya da biz sehit verdikce inleri baslarina yikilacak!

63
13
yanıtYanıtla
GÜLAY AY:

KÜRTLER BARIS DIYOR TÜM DÜNYA DUYUYOR AMA MALESEF KARDESIZ DIYENLER DUYMUYOR

27
36
yanıtYanıtla
..:

Bende Kürdüm diyarbakirliyim baris olmasi icin önce senin o kardeslerinin silahlarini birakip cekilmesi lazm....

yanıt7
yanıt1
..:

Kadın barış diyenin elinde silah tonlarca bomba ne?? kim hendekler kazıptonlarca bomba patlatıyordu.Nasıl insanlarısnız siz Allah ıslah etein !!!

yanıt14
yanıt2
yazıklar olsun pkklı zalimlere:

pkklı eşşekler olmasa demirtaş gibi düzenbazları kim sırtında taşıyacak.

51
4
yanıtYanıtla
Adıyaman Mobil-IOS:

inadınıza AKP

29
24
yanıtYanıtla
Kürt:

Hdp den herşey beklenir.

24
25
yanıtYanıtla
Tüm 103 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title