Haberler

PKK Üç Şehirde Saldırdı: 6 Polis Yaralı

Güncelleme:

PKK, Mardin, Hakkari ve Elazığ'da üç ayrı saldırı düzenledi. Saldırılarda toplam 6 polisin yaralandığı öğrenildi.

Mardin'in Derik ilçesinde PKK'lılar menfeze tuzakladığı bombayı polis zırhlı aracı geçerken uzaktan kumanda ile patlattı. Saldırıda 4 polis yaralandı. Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde ise, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Açılan ilk ateşte 2 polis yaralandı. PKK'nın ayrıca Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde karakol ve tabura düzenlediği saldırıda ise can kaybı yaşanmadı.

UZAKTAN KUMANDAYLA İNFİLAK ETTİRİLDİ

Mardin'in Derik ilçesinin, Zeytinpınar Mahallesi'nde meydana gelen ilk saldırıda teröristler zırhlı polis aracı geçerken yola önceden yerleştirdikleri patlayıcıyı uzaktan kumandayla infilak ettirdi. Zırhlı araç hasar görürken, 4 polis yaralandı. Kimlikleri henüz öğrenilemeyen polisler, olay yerine gönderilen ambulanslarla Derik Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı.

HALK EVLERİNE ÇEKİLDİ

Güvenlik güçleri saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin yakalanması için operasyon başlatırken, halk evlerine çekildi ve esnaf iş yerlerini kapattı.

ELAZIĞ'DA UZUN NAMLULU SİLAHLARLA SALDIRI

Elazığ'ın Karakoçan İlçesi Tunceli yol ayrımında bulunan Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne PKK'lılar bugün saat 20.15 sıralarında uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. PKK'lıların açtığı ilk ateşte 2 polis yaralandı.

YOĞUN ATEŞ ALTINDA KALAN PKK'LILAR KAÇTI

Müdürlükteki diğer polislerin karşılık vermesiyle bir süre yaşanan çatışmanın ardından yoğun ateş altında kalan PKK'lılar kaçtı. Kaçan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için geniş çaplı operasyon başlatıldı.

İLÇEDE YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

İlçenin giriş ve çıkışları tutulurken, yaralı polisler de Karakoçan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

ŞEMDİNLİ'DE KARAKOL VE TABURA SALDIRI

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Derecik Beldesi'ndeki Yeşilova Sınır Karakolu ve Umurlu 34. Hudut Taburu'na PKK'lı teröristler tarafından havan ve otomatik silahlarla saldırı düzenlendi.

TOP ATIŞIYLA KARŞILIK VERİLDİ

Saldırıya Umurlu 34. Hudut Taburu ve Yeşilova Sınır Karakolu'ndaki askerler anında yoğun top atışıyla karşılık verdi. Top atışlarının yapıldığı bölgeden dumanların yükseldiği gözlendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karakoçan Hakkari Mardin Elazığ Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (130)

TU GULA SERİ CİYANİİİİ MUS MERKEZ:

Maaşla calisan polis ssehit sayilmaz ozaman normal bekcide şehitti polis sadece maasi için ggörev yapar

50
120
yanıtYanıtla
NE MUTLU KURDUM DİYENE:

Kürdistan vatani ssağ olsun

50
107
yanıtYanıtla
vay Vay vayMobil-ANDROID:

Erdogan istifa istifa acilen

10
145
yanıtYanıtla
Mistik:

Internetteki hdp ameleleri görev basinda

63
88
yanıtYanıtla
TU GULA SERİ CİYANİİİİ MUS MERKEZ:

Her biji HDP HDP hdp

48
98
yanıtYanıtla
Fuat Avni:

Kurtleri kaybederseniz bati sizi parcalar cunku ortadoguda kurtler guc olgusundadir.

83
60
yanıtYanıtla
BORUMobil-IOS:

OYLAR AKPYE KATLİAMA DEVAM ŞEHİT KANIYLA BESLENEN AKPLİLER MUTLUMUSUNUZ

4
132
yanıtYanıtla
ŞADİ 25.Mobil-IOS:

Şu an ki hükümet pkk ya yenilmiştır ama baş kabullenemıyor

10
123
yanıtYanıtla
SAVAŞA HAYIR:

her zaman diyorum bu çatışmanın kimseye yararı yok bu ülkede huzur herşeyden önemli konuşarak çözemeyeceğimiz hiç bir sorunumuz yok kana doydu bu topraklar analar evladından çocuklar babalarından ayrılmasın şidet yanlızca şideti doğurur ve olan hepimize oluyor

110
1
yanıtYanıtla
vatandaşMobil-ANDROID:

burda gelip bana hala akpyi savunanlar gidin bir doktora vicdanınızı kontrol ettirin acaba bizde de yürek var mı diye

35
73
yanıtYanıtla
Tüm 130 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title