Haberler

PKK'dan Türkiye'ye Küstah Tehdit: Çatışmaları Tırmandıracağız

Güncelleme:

Son dönemde ağır kayıplar veren PKK'nın sözde liderlerinden Cemil Bayık, BBC'ye verdiği röportajda uzun ve yoğun bir savaştan söz etti, çatışmaları tırmandıracaklarını söyledi

Terör örgütü PKK'nın Kandil Dağı'ndaki sözde liderlerinden Cemil Bayık, Türkiye'yi küstah bir şekilde tehdit etti.

Türkiye'nin operasyonlardan vazgeçmemesi halinde çatışmaları tırmandıracaklarını belirten Bayık, Ankara'yı diz çöktürmeye çalışmakla suçladı. BBC, söz konusu haberi "PKK Türkiye'yi uzun bir bağımsızlık savaşı için uyarıyor" başlığıyla duyurdu.

"MÜZAKERELERE HALA AÇIĞIZ" DEDİ

Türkiye'yi bölmek istemediklerini savunan Bayık, örgütün müzakerelere halen açık olduğunu söyledi.

"ÖCALAN ÖLSE DE KURTULSAK" SÖZLERİ MEDYAYA YANSIMIŞTI

Geçtiğimiz yaz mevsiminden bu yana ağır kayıplar veren ve şehir merkezlerindeki yapılanmalarını kaybeden terör örgütü, telsiz mesajlarında birçok kez kırsala çekilme talimatı vermişti.

Geçtiğimiz aylarda örgütün lider kadrosu arasında da kavga çıkmıştı. Bayık'ın 'Öcalan İmralı'da ölse de kurtulsak' dediği medyaya yansımış, bu sözler üzerine Demhat Agit'le Bayık kavga etmişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cemil Bayık Kandil Dağı Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (98)

pkk devletin koludur:

bu adamın devletin adamı olduğuna yemin ediyorum

139
851
yanıtYanıtla
TÜRK:

şerefi oln hdpli dağa çıksın hadi

75
874
yanıtYanıtla
kuzey:

bu hainlere kimyasal silah istiyoruz, vurun kimyasal silahla bu canavarları, insanlık kurtulmuş olur bu parazitlerden , şeytanın döllerinden

283
10
yanıtYanıtla
EMRE:

Gönderin ne kadar itiniz varsa şehirlere hepsinin leşlerini yollarız sadece cizrede 675 leş paketledik

265
7
yanıtYanıtla
uyumsuz deliiii ...:

bu iş iyiye gitmiyor acilen barış sürecine dönülmeli insanları öldürmekle sadece tahrik oluşuyor her iki tarafta öte yandan devlet kürtleri tamamen kaybetmek üzere bu çatışma baştan başa fiyasko sadece insan ölümü üzerinden rakamlar vererek kazanılacak bir çatışma değil bu

25
220
yanıtYanıtla
Rodrigez:

40 YILDIR TIRMANDIRDINIZ DA NE OLDU

225
8
yanıtYanıtla
YENİŞEHİRLİ21:

NE MÜZAKERESİ BE BIKTIK ARTIK SİZDEN. BÜYÜK TÜRKİYE CUMHURİYETİ KÖKÜNÜZÜ KURUTACAK.

225
6
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

köpeklere leş lazım gelin bakalım

219
6
yanıtYanıtla
hakikat:

savun dugumdan demiyorum yanlız dogruya dogru sular durulmuyor ne yazıkki pkk bitmez

98
119
yanıtYanıtla
SALİH:

Geber İnş ALLAH

188
12
yanıtYanıtla
Tüm 98 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title