Haberler

PKK'dan 3 İlde Güvenlik Güçlerine Saldırı

Güncelleme:

Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde Kaymakamlık, İlçe Jandarma ve Komando Tabur Komutanlığı'na eş zamanlı saldırı düzenlendi. Güvenlik güçleri PKK'lıların saldırısına anında karşılık verilirken, can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı belirtildi.

UZUN NAMLULU SİLAHLARLA SALDIRI

Türkiye'nin Irak sınırında bulunan Çukurca İlçesi'daki saldırı saat 21.00 sıralarında yaşandı. PKK'lılar, Kaymakamlık binasına rekatatarlı, ilçe Jandarma ve Kamando Tabur Komutanlığı'na ise uzun namlulu silahlarla saldırdı. Saldırıya nöbetteki güvenlik güçleri de anında karşılık verdi. Can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, saldırının ardından kaçan PKK'lıların yakalanması için operasyon başlatıldı. Bu arada, ilçedeki silah sesler yaklaşık yarım saat sürdü.

VAN'DA ASKERİ ARACA MAYINLI TUZAK

Van'ın Gürpınar İlçesi Güzelsu Mahallesi'nde PKK'lılar tarafından yola döşenen patlayıcı askeri aracın geçişinden kısa süre sonra patlatıldı. Saldırıda, can kaybı ve yaralanma yaşanmadı.

Gürpınar İlçesi'nin Güzelsu Mahallesi'nde daha önceden yola döşenen patlayıcı, gece askeri aracın geçişinden metreler sonrasında PKK'lı teröristler tarafından uzaktan kumandayla patlatıldı. Meydana gelen patlamada can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, yolda hasar oluştu. PKK'lıların yakalanması için de bölgede operasyon başlatıldı.

ŞIRNAK'TA ASKERE SALDIRI: 2 YARALI

Şırnak'ın Balveren beldesi mevkiinde Milli Jandarma Karakolu yakınında yol kontrolü yapan askerlere teröristlerce açılan ateş sonucu 2 asker yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Milli Jandarma Karakolu karşısında bulunan Cudi Dağı eteklerinden teröristler tarafından uzun namlulu silahla yol kontrolü yapan askerlere ateş açıldı. Saldırıda bir teğmen, bir uzman çavuş yaraladı. PKK'lılar tarafından açılan ateşe askerlerin karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Çatışmanın ardından terörist grup Cudi Dağı'na doğru kaçtı. PKK'lıların kaçış noktalarına Milli Jandarma Karakolundan top atışı yapılırken. 23. jandarma Sınır Tümen Komutanlığı ve Çakırsöğüt 1. Jandarma Komando Tugayı'ndan kalkan kobralar ile ATAK taarruz helikopterleri ise bölgeyi yoğun ateş altına aldı. Bölgede hava destekli operasyon başladığı belirtildi.

Öte yandan yaralı teğmen ve uzman çavuşun Şırnak Asker Hastanesi'nde tedavi altına alındığı öğrenildi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çukurca Hakkari Şırnak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (89)

QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ:

BEN KÜRDÜMM AMA BİR İNSANA SİLAH ÇEKEMEM HELE BU BİDE MÜSLÜMANSA HİÇ ÇEKEMEM KÜRTLÜĞÜMÜDE İNKAR ETMİYORUM AMA PKK YI DA DESTEKLEMİYORUMM HDP NİN NEYİ, Nİ DESTEKLEYEYİMM ERMENİİ TARAFINIMI LUT KAVMİNİN HELAK OLDUĞU TARAFINIMI KATİL TARAFINIMI DERDİNİZ NE YAVV PKK KİMM ULANN KİMM BENİİ DAĞDA TEMSİLL EDECEK ADAMIN BENN . . . . . . . . . ANLADINIZ SİZZ

52
90
yanıtYanıtla
DÜŞÜNÜR:

CİDDİ ANLAMDA DIŞ DESTEK GÖRÜYORLAR. HATTA IŞİD DA OLDUĞU GİBİ DIŞARDAN GELİP KATILAN ŞAVAŞ MANYAĞI RUH HASTALARI VE DEVLETLERİN GÖNDERDİĞİ AJANLAR DESTEK VERİYOR YOKSA ŞİMDİYE KADAR ÇOKTAN BİTERDİ.

24
63
yanıtYanıtla
Halk:

Katil AKP

29
51
yanıtYanıtla
İT SOYLARIMobil-ANDROID:

bizden bir gidiyorsa pkk dan 20gidiyor merak etmeyin ben bir komando olarak 6 kellem var ve almaya devam edecem allahın izniyle

25
50
yanıtYanıtla
ZAGOR TENAY:

PKK DİYE KÜRT HALKINI SAVUNAN BİR ÖRGÜT YOK BUNLAR SAF KÜRTLERİ KANDIRAN ONLAR ÜZERİNDEN UYUŞTURUCU KAÇAKÇILIĞI YAPAN KAZANDIKLARI PARALARI AVRUPA ÜLKELERİNDEKİ BANKA HESAPLARINA YATIRAN AMERİKA İNGİLİZ İSRAİL DESTEKLİ BİR MAFYADIR KÜRTLERİN ÇOĞU BUNU BİLİYOR AMA DEVLET ORDA CAN GÜVENLİKLERİNİ SAĞLAYAMADIĞI İÇİN MECBUREN SESİNİ ÇIKARAMIYOR YOKSA KÜRT HALKININ ÇOĞU PKK YI DESTEKLEMİYOR DEVLETİN GİDEMEDİĞİ YER DEVLETİN DEĞİLDİR.

35
25
yanıtYanıtla
ÇerkezMobil-IOS:

Bunların içinde hiç Müslüman yok kesin bunlar ermeni bile olamaz sadece kırma zerduş

25
34
yanıtYanıtla
DOĞUBEY:

Su pkk denen adi orgute destek veren mahluklar.Allah Rızası için bana sadece bir tane makul ve mantıklı gerekce soyleyin.

43
16
yanıtYanıtla
İNSAN:

İnsallah silahlar susar kardeşlik kazanır. Bu dünya herkese yeter.kimse birbirine dar etmesin.

57
0
yanıtYanıtla
Fatma:

İlk defa hizbullahın geri gelmesini istiyorum bunları parçalamak için

yanıt25
yanıt16
Fer:

Hizbullah sahneye çıkarsa bu onun sonu olur. Dagçha önce devlet nasıl kullanıp yok ettiyse Hizbullah ı yine devreye sokmaya çalışıp işi bitince tık bitirir yine akıllı olmak gerek

yanıt1
yanıt0
Fatma:

İlk defa hizbullahın geri gelmesini istiyorum bunları parçalamak için

25
16
Tüm 89 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title