Haberler

PKK, Cizre'de Sokağa İndi

Güncelleme:

Şırnak'ta 2 PKK'lının şehir merkezinde ellerinde kalaşnikoflarla polis araçlarını hedef alıp ateş etmeleri kameraya saniye saniye yansıdı.

Kanal D Haber, Şırnak'ın Cizre ilçesinde Kobani protestolarının olduğu dönemdeki bir görüntüye ulaştı. 9 Ekim 2014, saat 22.28'de kaydedilen MOBESE kayıtlarında Cizre'de şehir merkezine inen PKK'lıların polis araçlarına ateş açması görülüyor.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde Mobese kayıtları çok çarpıcı bir görüntüyü kaydetti. İki PKK'lının şehir merkezinde ellerinde kalaşnikoflarla polis araçlarını hedef alıp ateş etmeleri kameraya saniye saniye yansıdı.

ÜZERLERİNDE EL BOMBALARI DA VAR

Kobani protestoları sebebiyle Cizre'de çıkan olayların sürdüğü 9 Ekim 2014'te gece saatlerinde kaydedilen görüntüde güvenlik güçleri de göstericilere müdahale ediyor. Olaylar devam ederken İdil Kavşağı'ndaki MOBESE kamerası 2 PKK'lıyı görüntülüyor. Yüzleri kapalı bellerinde de el bombaları asılı. Silahlı iki PKK'lı kavşağa doğru yaklaşıyor, kameranın kayıtta olduğundan habersizler.Refüjü siper alıp ateş etmeye başlıyorlar, hedeflerinde göstericilere müdahale eden TOMA'lar ve diğer polis araçları var.

Zaman zaman yer değiştirip ateş etmeyi sürdürüyorlar, MOBESE merkezindeki polisler bölgedeki ekipleri uyarıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kanal D Kobani Şırnak Cizre Güncel Haberler

500

Yorumlar (61)

yurtaşMobil-ANDROID:

bu ne ki.. caddede emniyet müdürü ve başkomser güpegündüz 3 er pazarda subay yol kenerlarında korucu başları katledildi..serbest bırakılan Kck liderleri sayesinde silahlı-sız şehir teröristleri yapılanmasını yalnız doğuda değil tüm yurtta tamamladılar..türkiyede pkk yı en iyi bilen kişi prof. SEDAT LAÇİNER i okuyun biraz acılimmış nerde o acılim geçin allah memleketi korusun

119
8
yanıtYanıtla
Fehmi Mobil-ANDROID:

Cizre zaten senin bana ne verirsen ver gelmem istediğin ne ise çalış yap. Hayatında bir ağaç dikmeyip milletin yaptıkkarını yıkma sadece kullanılıyorsun

70
5
yanıtYanıtla
sanki bilmiyoruz!:

şırnak hakkari diyarbakır van siirt bu illerin yüzde 90ı terorist zaten

27
8
yanıtYanıtla
cizreli:

bizde cizrede yaşıyoruz böyle şeyler görmedik, orası cizrenin en işlek caddesi dörtyolun göbeği polislerden başka hiç kimse o kadar rahat hareket edemez orada. . ölümüne sallıyorsunuz yalancı medya. .

10
25
yanıtYanıtla
OSMAN:

Yazıklar olsun bunlara Bunları kafalarının orta yerinden vurmak için neyi bekliyor bu devlet?

26
2
yanıtYanıtla
carlos villa:

bunlar PKK li deil bunlar provakosyoncular . . amaçları çözüm sürecini bozmak . . bu tur oyunlara gelmeyınnn . .

13
13
yanıtYanıtla
fatih:

yazik o polislerki adamlari indirmemis aninda. Yazik cok yazik yazik. . . . waaah benim ulkeme waaahhhhh

19
5
yanıtYanıtla
musti:

çözüm sürecine bak :) acilen Türk açılımı lazım bu ülkeye. Artık yolda kürt görünce boğasım geliyor o derece oldu. Bundan ben rahatsızım ama inanınki bıktırdılar artık.

14
9
yanıtYanıtla
fatih:

köpeksiz köye kurt iner bu böyledir.

17
4
yanıtYanıtla
dadaş:

mobese gözetliyor o mobeseyi saga sola yönlendiren elbet demiştir şurda hainler var ve anons yapılmış pkk lılara yaklaşmayın bu anons eger dogru ise o z aman hiç kimse gocunmasın o hainler tesbit edildiginde o silahlarla birlikte o anda kafasına sıkamıyorsan bu emri veremiyorsan yarın gariban bir asker öldügündede sabrımızı taşırmayın demeye hakkınız yok ne sabrı ne subru lan adam şehirin göbegine kadar gelmiş seni ve vatannı tehdit ediyor sen hala yaklaşmayın anonsuyla bu devleti idame ettiremessin zımbalayacaksın anladınmı zımbalayacaksın eger sen yapmas isen yarın halk ayaklanıp kendi zımbalayacak o zamanda gelip adaletini bana sakın uygulama anladınızmı bu devleti yönetmeye talip kişiler. . .

18
1
yanıtYanıtla
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title