Haberler

Pkk, Bingöl'de Müteahhit Kaçırdı, Diyarbakır'da Araç Gasp Etti

Bir grup PKK’lı, Bingöl’ün Yayladere ilçesinde orman kesimi yapan bir müteahhidi kaçırırken, Diyarbakır’ın Lice ilçesinde ise Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’ne ait bir araç gasp edildi.

Bir grup PKK'lı, Bingöl'ün Yayladere ilçesinde orman kesimi yapan bir müteahhidi kaçırırken, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde ise Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'ne ait bir araç gasp edildi.

Genelkurmay Başkanlığı resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, "Bölücü terör örgütü mensubu silahlı 2 terörist tarafından, Bingöl'ün Yedisu ilçesi Akımlı köyü Perçivenk mezrasında, müsaadeli orman kesimi yaptıran bir müteahhit kaçırılmıştır. Bölücü terör örgütü mensubu silahlı 3 terörist tarafından, Diyarbakır'ın Lice ilçesi Arıklı Mahallesi'nde yol kesilmiş ve Diyarbakır Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'ne ait bir araç gasp edilmiştir" denildi.

YOLA DÖŞENEN EL YAPIMI PATLAYICI İMHA EDİLDİ

Genelkurmay Başkanlığı resmi internet sitesinde Şırnak'ın Uludere ilçesinde Şırnak-Hakkari karayoluna döşenen el yapımı bir patlayıcının imha edildiği ve olay yerinde derin bir çukur oluştuğu belirtildi. Açıklamada, "Şırnak İl Jandarma Komutanlığı'nca Şırnak-Hakkari karayolu Uludere mülki sınırları içerisinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından döşendiği değerlendirilen el yapımı patlayıcı düzeneği bulunmuş, yerinde imha edilmiş ve 7x6 metre genişliğinde, 2.5 metre derinliğinde bir çukur açıldığı görülmüştür" ifadeleri kullanıldı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Bingöl Lice Pkk Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title