Haberler

Piyangodan Kazandığı Para Mutsuz Etti

2012 yılında geçekleştirilen Euro Millions çekilişinde büyük ikramiyenin sahibi İngiliz Gillian Bayford, kazandığı paranın özel hayatını ve ilişkilerini tahrip ettiğini söyledi.

İngiltere'de yaşayan 43 yaşındaki Gillian Bayford 2012 yılında piyangodan çıkan 148 milyon ingiliz sterlini kazanan şanslı isim oldu. Son dört yılda hayatının değiştiğini anlatan Bayford, piyangodan çıkan paranın ona uğursuzluktan başka bir şey getirmediğini söyledi.

İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşayan 43 yaşındaki Gillian Bayford 2012 yılında piyango çekilişinde 148 milyoningiliz sterlini kazandı. Bir gecede zengin ve ülke çapında tanınan bir kadın haline gelen Bayford, kazandığı milyonların hayatını nasıl zehir ettiğini anlattı.

AİLESİNE 20 MİLYON VERDİ

Annesi, babası ve kardeşlerine teker teker toplam 20 milyon ingiliz sterlini bağışladığını söyleyen Bayford "Yaklaşık bir senedir benimle konuşmuyorlar. Parasız kaldıklarında ancak beni arıyorlar. Babam 71 yaşına kadar lüks araçlara binmemiştir. Benden aldığı paralar sayesinde zengin hayatı yaşıyor" dedi.

Milyonları kazandıktan 15 ay sonra o zamanki eşinden şiddetli geçimsizlik sebebiyle boşanan Bayford paranın mutluluk getirmediğini ifade etti. Bayford "O kadar param var ki aslında çok mutlu olmam gerekiyor. Tabii herkes öyle düşünüyor. Fakat gerçek şu ki; para maalesef mutluluk getirmiyor. Zengin olduğum geceden şuana kadar bir işim doğru gitmedi" diyerek sitem etti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Londra Yaşam Dünya Haberler

500

Yorumlar (11)

AKEPE BİTİRDİN MEMLEKETİ:

DOĞRU YATIRIM YAPINCA NEDEN UĞURSUZLUK GETİRSİN Kİ ?

9
24
yanıtYanıtla
Üç ok:

el emeği olmayan para mutsuzluk getirir.

22
3
yanıtYanıtla
huzur islamda:

fotoğraflardan ne kadar mutsuz olduğu belli yazık

22
2
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

YAŞA YAŞA ONDAN SONRA UĞURSUZ DE ULAN

17
1
yanıtYanıtla
YALANCI !!:

YALAN KONUŞMA LO PARA NASIL MUTLULUK GETİRMEZ :D

7
9
yanıtYanıtla
ertuğrul:

BÜTÜN DİĞER ÜLKELERDE BU TÜR ÇEKİLİŞLER CANLI YAPILIYOR VE BAZI İNSANLAR GERÇEKTEN ZENGİN OLABİLİYOR. FAKAT BİZDE???? EKRANLARI KARARTTILAR. KİME NE ÇIKTIĞINI KİMSE BİLMİYOR!

12
2
yanıtYanıtla
asd:

Piyangoda bile AKEPE hilesi var. Düşün artık.

yanıt15
yanıt13
akin:

aslinda ugur getirmis. etrafindaki insanlarin sana ne kadar deger verdigini gercek yüzlerini ortaya cikarmis. bence mutlu olman lazim.

9
3
yanıtYanıtla
ısparta lı atakcı:

bende define buldum eskisinda daha kötü oldum yaramıyor nedense ben paraları tayland rusya ülkelerine yatırım yaptım ölü yatırım oldu

7
1
yanıtYanıtla
Ras to Silvan:

Mutluluk aza kanaat getirmektir. Maddi açıdan kendinden daha düşük insanları koruyup kollamaktır. Başkasının parası ile mutlu olunamaz çünkü kaybedilen parada göz vardır.

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title