Haberler

Pitbull köpeği saldırdı iddiası -

Eskişehir'de pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradığı iddia edilen 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, E.Y.(42), golden cinsi köpeğini gezdirirken, Üniversite Caddesi Haller Gençlik Merkezi yakınlarında, E.B'ye (29) ait pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Kendisini ve köpeğini kurtarmak isteyen E.Y, bu sırada yaralandı.

Olay sonrası E.B'nin, E.Y'ye bıçak çektiği ve hakaret ettiği öne sürüldü.

Çevredeki vatandaşların durumu haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yaralı E.Y'yi, Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. E.Y'nin golden cinsi köpeği ise tedavi için Tepebaşı Belediyesi ekiplerince hayvan barınağına götürüldü.

Olayın ardından E.B'nin evine götürdüğü pitbull cinsi köpeği, Tepebaşı Belediyesi ekipleri tarafından alınarak hayvan barınağına götürüldü.

E.B. ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Kaynak: AA / Güncel

Eskişehir Tepebaşı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi?
500

Yorumlar (1)

Emrebaturbaturemre7697@hotmail.com:

Bu tamamen asıl sız bir olaydır. Olay bağlı pitbul cinsi köpek ve golden cinsi köpek arasında olmuştur. Pitbul bagli ama goldan salinik olup. Saldırmak amaçla yaklaşıp sahibine tut denilmesi ne rağmen sahibinin tamamen umursamaz bir şekilde köpeğini tutmayıp. Hayvanların da kavga etmesi sonucu sahibinin goldan i kucagina aldigi sırada kendi kopeginin canı yandgi için sahibinin yüzünü isirmistir. Pitbul cinsi kopekleri insanlar hep kötü köpek görmekte ancak hayvanları yetiştiren ler insanlar oldugu icin her pitbul tehlikeli dgil dir. Pitbul eğer saldırgan olsaydı o yara alan vatandaşın yüzü kendi köpeği tarafından çizildi pitbul atladı saydı eğer o adamın yüzünü burnu yanakların bana göre kopmuş olması gerekliydi.kendi koepgini tarafından ısırılan vatandaşın bu Pitbull ara yönelik bence çirkin bir iftirasidir.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title