Haberler

Pirelli 1200'den Fazla Orijinal Ekipman Üreticisi İşaretine Sahip

Güncelleme:

2015 stratejisi çerçevesinde premium segmentte dünya lideri olmayı hedefleyen Pirelli, dünyanın en iyi otomobillerinin tercihi olmaya devam ediyor. Son olarak PZero ile BMW X5 ve X6'da orijinal ekipman olarak seçilen Pirelli, toplamda 1200'den fazla prestijli otomobilde orijinal ekipman olarak homologe edilerek premium segment liderliği yolunda emin adımlarla ilerlediğini gözler önüne seriyor.

Pirelli PZero lastikleri 600, Cinturato lastikleri 150, 4x4 lastiği Scropion ailesi lastikler ise 100'den fazla orijinal ekipman işaretine sahip olması ile dikkat çekiyor. Aston Martin, Lamborghini, Porche, Audi, Lotus, Mercedes AMG, Volkswagen Toureg, Jaguar, Bentley gibi dünyanın en prestjli otomobil üreticileri Pirelli'yi tecih eden markalar arasında yer alıyor.

Bir lastik firmasının en önemli hedeflerinden biri ürünlerinin Orijinal Ekipman

(OE) Üreticisi işareti taşıması ile birlikte; bu işaretleri elde etmek, lastik firmasının yıllar süren araştırma geliştirme sürecinin ödülünü alması anlamına geliyor. Homologasyonu elde etmiş olan lastik, araç modeline en iyi performans, ıslak yolda en güvenli sürüş, dengeli hakimiyet ve aynı zamanda mükemmel konfor ve düşük gürültü seviyesini garanti eden lastik anlamına geliyor.

OE işaretli lastikler, lastik yanağında bulunan araç üreticisine özgü işaretten tanınabilirken, bu işaretler lastik üreticisinin, lastiği araç üreticisi ile beraber geliştirdikten sonra ürettiğini gösteriyor.

Pirelli, yıllardır premium araç markalarının Orijinal Ekipman üreticisi olma ünvanını taşırken, geleceğin araçlarını düşünerek senelerce biriktirdiği deneyim ve uzmanlığıyla da dünyanın en iyi otomobillerinin tercihi olmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: Bültenler / Otomobil

Pirelli Otomobil Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title