Haberler

Pique'den Meşhur Fotoğraf İçin İtiraf: Zlatan Dokunmayı Severdi

Güncelleme:

Barcelonalı Gerard Pique, İbrahimovic ile 2010 yılında çekilen fotoğraf için "Zlatan dokunmayı severdi. Bir tebriğin dünyada bu kadar yankılanmasına hayret etmiştim." dedi.

Dünya devi Barcelona'nın İspanyol savunmacısı Gerard Pique, Zlatan İbrahimovic ile 2010 yılında çekilen ve 'homoseksüel' olduğu dedikodularına yol açan fotoğrafın öyküsünü anlattı.

"ZLATAN DOKUNMAYI SEVERDİ"

İngiliz basınına bu konuda açıklama yapan Gerard Pique, "Zlatan, otobiyografim nedeniyle beni tebrik etti. İnsanlara dokunmayı severdi. Tam dokunduğu sırada çekmişler, ilginç bir zamanlamayla. Yanağıma dokunduktan sonra, elimi sıktı. Antrenman sonrasıydı. Bir tebriğin dünyada bu kadar yankılanmasına hayret etmiştim." dedi.

"SHAKİRA İLE İLİŞKİME BAKIN"

Herhangi birinin kendisine 'homoseksüel' diyemeyeceğini belirten Pique, "Böyle düşünen, iddia eden varsa Shakira ile yaşadığım 5 yıllık mutlu ilişkiye baksın. Internete yalanlar yaymasın." ifadelerini kullandı.

"ERKEK ARKADAŞIM" DEDİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

2010 yılında çekilen meşhur fotoğraf sonrası Pique'nin, "Zlatan Ibrahimovic, benim erkek arkadaşım" dediği iddia edilmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Barcelona Shakira Spor Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500

Yorumlar (11)

lazogliMobil-ANDROID:

adamlar ne yapsin karsi cinse doymuslar para var tip.var bide boyle takiliyorlar topisler

43
3
yanıtYanıtla
kambocya Mobil-ANDROID:

ulan ibo bende diyordum o estetik goller nerden geliyor.

29
4
yanıtYanıtla
natasa:

Kimin eli kimin cebinde

26
4
yanıtYanıtla
Murat:

Aralarında tutku var resmen.

21
5
yanıtYanıtla
KANGURU:

HERŞEY OLABİLİR NEDEİR YENİ BAŞKALARININ GUTUSUNUN HESABINI BİZMİ YAPACAĞAK VARSIN BİRBİRLERİNE GOL ATSINLAR BİZ NE EDEKKİ

14
9
yanıtYanıtla
kalson:

homomu bunlar

19
4
yanıtYanıtla
yilmaz:

Bunlar gercek top-cu.demekki. .

15
1
yanıtYanıtla
Demihan:

Bunlar Topcu normal len.

8
2
yanıtYanıtla
Mehmet kocMobil-IOS:

Bir alt dudak ver be ibo. Der gibi:):):)

5
1
yanıtYanıtla
cihan:

escinselsiniz olum kabul edin erkek değilsiniz tipiniz erkek ama içiniz feminen

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title