Haberler

    Pinhani

    Alternatif rock gruplarından Pinhani, 21 Nisan'da Sheraton İstanbul Ataköy Hotel Trendy Bar sahnesinde en sevilen şarkılarını seslendirecek.

    Alternatif rock gruplarından Pinhani, 21 Nisan'da Sheraton İstanbul Ataköy Hotel Trendy Bar sahnesinde en sevilen şarkılarını seslendirecek.

    Pinhani, 2004 yılında Zeynep Eylül Üçer ve Sinan Kaynakçı tarafından kurulduktan sonra; gitarda Akın Eldes, davulda Cem Aksel'in de katkılarıyla albümleri "İnandığın Masalları" çıkardı. Tıpkı gruplarının "gizli" anlamına gelen "Pinhan" sözcüğünden türeyen adı gibi, onlar da müzik piyasasında gizliden gizliye ilerlediler ve kendilerine sağlam bir dinleyici kitlesi edindiler.

    "Kavak Yelleri" adlı televizyon dizisinin müziklerini yapmaya başladıktan sonra dinleyici kitlesini hızla artıran Pinhani, dizinin katkısıyla şarkıları bilinen ve davet edildikleri televizyon programlarında seçici olarak kendilerini medyada çok göstermeyen bir grup olarak kalmayı tercih etti. Farklı tarzı ve melodik yapısıyla diğer müzik gruplardan sıyrılan ve yarının önemli rock gruplarından olmayı hedefleyen Pinhani, "İnandığın Masallar" adlı ilk albümünden sonra ikinci albümünü de 2008 Nisan ayında çıkarttı.

    2011 yılı içerisinde internet üzerinden "Yitirmeden", "Değirmendeki" ve "Eylül" parçalarını dinleyicileri ile paylaşan Pinhani, 2012 yılının Şubat ayında bu üç parçanın da içinde bulunduğu "Başka Şeyler" albümünü çıkardı. 2013 yılının Mart ayında Pinhani, grup üyelerinden Selim Aydın'ın evinde yapılan akustik konserin kayıtlarından oluşan "Canlı Yayın" albümünü çıkardı ve bu konserde iki yeni şarkının yanı sıra, daha önce yayınladıkları bazı şarkılarının yeni versiyonları, Sertab Erener'in albümünde yer alan Pinhani şarkıları ve konserlerde çaldıkları gruba ait olmayan birkaç şarkıya yer verdi.

    İki şarkıda misafir olarak Karadeniz müziğinin en önemli seslerinden Ayşenur Kolivar ve Kolektif İstanbul'dan Richard Laniepce gruba eşlik ederken, sadece akustik enstrümanların kullanıldığı bu konser kaydı; 1980'li yıllarda yapılan Çekirdek Sanatevi dinletilerinden ilham alınarak yapıldı.

    Detaylar :

    İl : İstanbul

    İlce : Bakırköy

    Mekan : Trendy Lounge & Bar

    Mekan Adresi : Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, Ataköy 1. Kısım, Sahilyolu

    Başlangıç Saati : 21.04.2017 22: 00: 00

    Bitiş Saati : 21.04.2017 23: 45: 00

    Kategori : Pinhani

    Tür : Konser

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    İstanbul Pinhani Ataköy Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title