Haberler

Pınarbaşı Belediyesinden Kırsala Büyük Yatırım

Pınarbaşı Belediyesi kırsalda bulunan mahallelerine çok amaçlı belediye hizmet binaları yapıyor.

Pınarbaşı Belediyesi kırsalda bulunan mahallelerine çok amaçlı belediye hizmet binaları yapıyor. 2015 yılında 8 mahallede temelini attığı hizmet binalarının ilkinin açılışı bugün Kaman Mahallesinde gerçekleştirildi.

Açılış törenine Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş, MHP İlçe Başkanı, Pınarbaşı Belediyesi Meclis Üyeleri, Kaman Mahallesi Muhtarı, Belediye çalışanları ve çok sayıda mahalleli katıldı. Törende Kaman Mahalle Muhtarı Behçet Aslan, "Böyle bir hizmeti getirdiği için başkanımız Dursun ATAŞ'a ve emeklerini esirgemeyen Belediye Personeline çok teşekkür ediyorum. Biz böyle tesisi hayalimizde bile göremezdik çok şükür tesisimize kavuştuk. Ağlamaya meme yok diye bir laf var, sağolsun başkanımız bizleri hiç o duruma düşürmedi her şey için çok teşekkür ederiz sağ olsun var olsun." dedi.

Konuşmasında Başkan Ataş, "Geçen sene 8 mahallemize bu tesislerden yaptık. Bu senede 11 mahallemize yapmayı planlıyoruz. Seneye de planlamalarımız doğrultusunda ihtiyacı olan mahallerimize bu tesislerden yapmaya devam edeceğiz. Bu tesisler mahallelerimizin birçok ihtiyacını karşılayacak. Tesisimiz; düğünlerde, toplantılarda, cenazelerde ve her türlü organizasyonda kullanılacak şekilde mahallemizin hizmetine veriliyor. İçerisinde Muhtar makamı, ikinci katında; İhtiyaca göre Lojman ve kütüphane, Bilgisayar sistemi, Mutfağı, Lavabosu, Masası ve Sandalyesi bulunacak. İnşallah ölümden çok düğün olur bu tesisimizde. Bizler kırsalda yaşayan hemşerilerimiz için her türlü yatırımı yapmaya hazırız ve planlamaktayız. Mahallelerimize ve Pınarbaşılı hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun." ifadelerinde bulundu. Konuşma sonrasında kurban kesimi ve dualarla tesisin açılışı yapıldı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kaman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title