Haberler

Pınar Karşıyaka-Panathinaikos Notları

Renkli GÖRÜNTÜLER PINAR Karşıyaka'nın Turkish Airlines Euroleague C Grubu'nda evinde oynadığı Panathinaikos maçına yeşil-kırmızılı taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

Renkli GÖRÜNTÜLER

PINAR Karşıyaka'nın Turkish Airlines Euroleague C Grubu'nda evinde oynadığı Panathinaikos maçına yeşil-kırmızılı taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Karşıyaka Arena'yı tıklım tıklım dolduran taraftarlar, bayraklar ve açtıkları pankartlarla renkli görüntüler oluşturdu. İzmir emniyeti karşılaşma öncesi geniş güvenlik önlemi aldı.

ATATÜRK TİŞORTLARI GİYDİLER

KARŞIYAKALI taraftarlar Atatürk tişörtleriyle tribünde yerlerini alırken, yeşil kırmızılılar "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" tezahüratlarıyla Arena'yı inletti. Üzerinde İngilizce "9 Eylül 1922" yazan bir pankartla İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunu hatırlatan taraftarlar, Yunan ekibine göndermede bulundu. Yunanistan'da oynanan karşılaşmada Panathinaikos taraftarları Mustafa Kemal Atatürk aleyhine bir pankart açmıştı.

BAŞKAN ERTEN MÜSABAKAYIS İZLEMEDİ

PINAR Karşıyaka-Panathinaikos karşılaşmasında protokol tribününde Başkan Ali Erten'in yer almaması dikkat çekti. Kongre kararı aldıktan sonra futbol şubesinin sorumluluğunu üstlenen Erten'in, futbol takımının aynı saatte İzmir Atatürk Stadı'nda Denizlispor'la oynadığı müsabakayı takip ettiği bildirildi. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, eski başkanlardan Seyhan Evlioğlu, Fatih Diniz, Hüseyin Çalışan ve Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İdil Yiğitbaşı müsabakayı takip etti.

KADINA ŞİDDET PANKARTI

Pınar Karşıyaka, üzerinde, "Kadına şiddete karşı buradayım de" yazılı bir pankartla parkeye çıktı. Taraftarlar, bu pankartın üzerine uzun süre yeşil-kırmızılı takımı alkışladı. Panathinaikos'un parkeye çıkmasıyla Karşıyaka taraftarları rakibi ıslıkladı. Yunanistan'dan 4 gazeteci mücadeleyi takip etmek için İzmir'e geldi.

CAN KADRODA

EV sahibi ekipte iyileşen Can Altıntığ kadroda yer aldı. Euroleague'de geçen hafta deplasmanda oynanan Barcelona Lassa maçında boynundan sakatlandıktan sonra Spor Toto Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe deplasmanında forma giyemeyen Can, iyileştikten sonra Panathinaikos karşısında görev aldı.

KEREM'DEN 239'UNCU MAÇ

Pınar Karşıyaka'nın deneyimli oyuncusu Kerem Gönlüm, Panathinaikos mücadelesiyle birlikte, Euroleague'de 239. maçına çıktı. Euroleague'de en fazla forma giyen oyuncular sıralamasında 5. sırada yer alan ve karşılaşmadan önce 1498 sayısı bulunan Kerem, 1500 sayı barajına ulaştı. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Pınar Karşıyaka Panathinaikos İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title