Haberler

Pınar Karşıyaka-Herbalife Gran Canaria Maçından Notlar

Pınar Karşıyaka'nın Eurocup çeyrek final rövanş maçında tarihi günlerinden birini yaşayan Karşıyaka Arena, tıklım tıklım doldu.

Pınar Karşıyaka'nın Eurocup çeyrek final rövanş maçında tarihi günlerinden birini yaşayan Karşıyaka Arena, tıklım tıklım doldu. Karşılaşmanın 40 TL'den satışa çıkan biletleri sabah saatlerinde tükendi. Maç başlarken yeşil ve kırmızı kartonlar, pankartlar ve bayraklarla görsel şov yapan taraftarlar takımlarına susmadan müthiş bir destek verdi.

KARŞIYAKA protokolde de yalnız kalmadı. Maçı Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Mustafa Balbay, Basketbol Federasyonu Asbaşkanı Harun Erdenay, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da izledi.

YEŞİL-kırmızılı taraftarlar rakip takımı ıslıklarla karşıladı. İspanyol temsilcisinin her hücumunda salonda büyük uğultu koptu. Emniyet, maç öncesi sosyal medyada Gran Canarialı oyunculara yapılan, daha sonra kötü bir şaka olduğu ortaya çıkan ölüm tehditleri nedeniyle salon çevresinde yoğun önlem aldı. Taraftarlar kapılarda didik didik arandı.

YARI finale yükselmesi için rakibini en az 11 sayı farkla yenmesi gereken Kaf-Kaf mücadeleye evinde bu sezonki başarılı performansının özgüveniyle başladı. Karşıyaka bu maça kadar Eurocup'ta Arena'da oynadığı karşılaşmalarda 9 maçta 7 galibiyet, 2 mağlubiyet aldı. Gran Canaria, 10. kez Türk takımlarıyla rakip oldu. İspanyollar daha önce ekiplerimize karşı 9 galibiyet, 3 yenilgi elde etti.

MAÇ oynanırken yarı finalde turu geçen tarafın eşleşeceği rakip de belli oldu. Lokomotiv Kuban'ı evinde 9 sayı farkla kaybettiği ilk maçın rövanşında deplasmanda 21 sayı farkla, 79-58 yenen Rus temsilcisi Unics Kazan sürpriz yaparak adını son 4'e yazdırdı. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Pınar Karşıyaka Mustafa Balbay Gran Canaria Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title