Haberler

Pınar Karşıyaka Fırtınası

Pınar karşıyaka, sezona da fırtına gibi başladı. Türkiye Kupası elemelerini firesiz geçen, Fenerbahçe Ülker'i yenerek en büyük kupa olan Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanan Pınar Karşıyaka, lige de Banvit galibiyetiyle adım attı.

Yeni sezonda oynadığı 5 resmi maçı da kazanan yeşil kırmızılı ekip gözünü, çarşamba günü Eurocup F Grubu'nda evinde Yunan temsilcisi PAOK'la yapacağı ilk sınava çevirdi.

Banvit karşısında hücumda tam olarak istedikleri performansı yakalayamadıklarını söyleyen antrenör Ufuk Sarıca, şunları söyledi:

"Bunu kupa yorgunluğuna veriyoruz. Arka arkaya 5 zorlu maç oynadık ve hepsini kazandık. Bu da bizim karakterimizi ve kazanma alışkanlığımızı gösteriyor. Banvit gibi bir takımı 60 sayıda tutmak bile çok önemli. PAOK'u taraftarımızın desteğiyle yenerek Eurocup'a da iyi başlamak istiyoruz. Avrupa'da iç sahada yenilmeyeceğiz."

ALKIŞLAR EGEMEN'E

Antrenör Ufuk Sarıca, 18 yaşındaki Egemen'in Banvit karşısındaki 8 sayı, 3 ribandluk performansına sevindi. Egemen'in süre alacak oyunculardan olduğunu söyleyen Sarıca, "Takım içinde benim için yerli, yabancı, genç, tecrübeli ayrımı yok. Egemen şu an iyi durumda ve takıma katkı veriyor. Herkes gibi hergün hazır olmalı, kendini daha iyi geliştirmeli" diye konuştu. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Pınar Karşıyaka Türkiye Kupası Ufuk Sarıca Banvit Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title