Haberler

Pınar Karşıyaka'da Ragland Sabırsız

Türkiye Basketbol Süper Ligi'nin son şampiyonu Pınar Karşıyaka'nın yeni oyun kurucusu Joe Ragland, taraftarın karşısına çıkmak için sabırsızlandığını söyledi.

Türkiye Basketbol Süper Ligi'nin son şampiyonu Pınar Karşıyaka'nın yeni oyun kurucusu Joe Ragland, taraftarın karşısına çıkmak için sabırsızlandığını söyledi.

Bobby Dixon'un yerine transfer edilen ABD'li oyuncu, kulübün resmi sitesine verdiği röportajda, "Karşıyaka Arena'ya 2 sezon önce Cantu'da oynarken, Eurocup maçı için gelmiştim. Burası deplasman takımları için cehennem ama ev sahibi takım için adeta ikinci ev. Bu atmosferi yaşamak istiyorum" dedi.

Avrupa'nın en iyi liglerinden birine geldiğini vurgulayan Ragland, açzıklamasını şöyle sürdürdü:

"Takıma yüzde 100 katkı vereceğim. Geçen sezon yakalanan başarının sürekliliği için elimden geleni yapacağım. Bu sezon Euroleague'de mücadele edeceğiz ve oradaki her takım çok güçlü. Çok çalışıp, motivasyon sağlayarak her şeyi yapabiliriz. Kazanan takım olmayı sürdüreceğiz."

26 yaşındaki Ragland, geçen sezon Armani Milano'da Turkish Airlines Euroleague'de 7.2 sayı, 1.6 ribaund, 2.9 asist ortaması yakaladı.

SALON İÇİN 2 SEÇENEK

Karşıyaka yönetimi, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yapmayı planladığı 10 bin kişilik yeni salon için 2 arazi belirledi. Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri yolu üzerinde belirlenen ilk alan Milli Emlak'a ait. Karşıyaka sınırları içinde tespit edilen arazi ise imar planında belediye hizmet alanı olarak geçiyor. Önümüzdeki aylarda yeni salonla ilgili somut adımlar atılması bekleniyor. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Pınar Karşıyaka Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title