Haberler

Pınar Karşıyaka'da Gündem Transfer

Güncelleme:

Türkiye Basketbol Liginde üst üste gelen üç yenilginin ardından liderlik koltuğundan inen Pınar Karşıyaka'nın gündemine transfer girdi.

Türkiye Basketbol Ligi'nde üst üste gelen üç yenilginin ardından liderlik koltuğundan inen Pınar Karşıyaka'nın gündemine transfer girdi.

Kadroda 5 yabancı oyuncu bulunduğunu ve altıncı yabancı hakkını kullanmadıklarını hatırlatan antrenör Ufuk Sarıca, "Transfer yapmamız gerekiyor. Takım rotasyonunda sıkıntı yaşıyoruz. Zirve yarışındaki rakiplerimiz kadrolarında 6 yabancı ve devşirme oyuncular bulunduruyor. Konuyu yönetimle görüşeceğim. İyi bir isim bulursak yerli takviye de yapabiliriz. Kadrodan giden de olabilir" dedi.

Transfer konusunu değerlendireceklerini söyleyen Basketbol Şube Başkanı Turgay Büyükkarcı ise şunları söyledi:

"Takımla ilgili paniğe kapılacak bir durum yok. Sezona müthiş başladık. Eurocup'ta PAOK, ligde Anadolu Efes ve Beşiktaş İntegral Forex'e son saniyelerde öndeyken faulleri kaçırınca mağlup olduk. Bu maçları kazansak zirvedeydik. Şu an için bazı oyuncularımızda formsuzluk var ama hem hocamıza hem de takıma güvenimiz tam. Transfer yapmak kolay. Mali yapıyı bozmadan, bütçeyi aşmadan yarış vermeye çalışıyoruz." - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Pınar Karşıyaka Ufuk Sarıca Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title