Haberler

Pınar Karşıyaka'da Gabriel'in Alternatifi, Petway

Türkiye Basketbol Süper Ligi'ni şampiyon tamamlayarak tarihinde ilk kez Euroleague'e katılmaya hak kazanan Pınar Karşıyaka'da durumu belirsiz olan ABD'li Kenny Gabriel'in alternatifi, vatandaşı Brent Petway oldu.

Türkiye Basketbol Süper Ligi'ni şampiyon tamamlayarak tarihinde ilk kez Euroleague'e katılmaya hak kazanan Pınar Karşıyaka'da durumu belirsiz olan ABD'li Kenny Gabriel'in alternatifi, vatandaşı Brent Petway oldu. Genel Menajer Selim Çınar sezon bitiminde NBA Yaz Ligi'ne giden Gabriel'i beklediklerini ifade ederek, "Gabriel dönmezse uzun forvet olarak daha önce de görüştüğümüz Petway'ı yeniden gündeme alabiliriz. Şu an Gabriel'in kararını bekliyoruz" diye konuştu.

Geçen sezonu Yunan ekibi Olympiakos'ta geçiren 30 yaşındaki Petway'e İtalya Ligi'nin son şampiyonu Dinamo Sassari de talip oldu. Euroleague'de maç başına 5.5 sayı ve 3.7 ribaundla oynayan Petway'e teklif yapan Sassari'nin oyuncudan haber beklediği kaydedildi. Pınar Karşıyaka şu ana kadar Galatasaray'dan Justin Carter ve Kerem Gönlüm, Telekom'dan Josh Carter, Milano'dan Joe Ragland, Fenerbahçe'den Can Altıntığ ve TED Kolej'den Muhammed Baygül'ü renklerine bağladı - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Pınar Karşıyaka Justin Carter Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title