Haberler

Pınar Karşıyaka'da Anadolu Efes Alarmı

Spor Toto Basketbol Ligi'nde pazar günü evinde lider Anadolu Efes'le karşılaşacak Pınar Karşıyaka'nun antrenörü Ufuk Sarıca, galip gelmek istediklerini söyledi.

Spor Toto Basketbol Ligi'nde pazar günü evinde lider Anadolu Efes'le karşılaşacak Pınar Karşıyaka'nun antrenörü Ufuk Sarıca, galip gelmek istediklerini söyledi.

Ligde üst sıralarda yer alma hedeflerine ulaşmak için Anadolu Efes'i mağlup etmeyi amaçladıklarını Ufuk Sarıca, "Rakibimizin Euroleague'deki durumu kötü olabilir ama Türkiye Ligi'nde lider durumdalar. Türkiye Kupası'ndan kısa bir süre sonra Anadolu Efes ile üst üste oynamak oldukça zor. Kupada rakibimizi yendik, ligdeki doğru işlerimizi sürdürüp yine kazanmak istiyoruz" dedi.

Kerem Gönlüm'ün sakatlığının sürdüğünü, Palacios bu maçta da forma giyemeyeceğini dile getiren Ufuk Sarıca, "Arena'daki atmosferin, seyircinin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bunu en iyi şekilde kullanıp 6'nci gücümüzün desteğiyle Anadolu Efes önünde galibiyete ulaşmak ve bunu tribünlerle birlikte kutlamak istiyoruz" diye konuştu.

Pınar Karşıyaka yönetimi, müsabakanın bilet fiyatını tam 30, öğrenci 20 TL olarak belirledi. Tam biletler yarın saat 12.00'den itibaren KSK Store'larda, öğrenci biletleri ise aynı saatte Karşıyaka Arena'da satışa çıkacak. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Pınar Karşıyaka Anadolu Efes Ufuk Sarıca Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title