Haberler

Pınar Karşıyaka-Barcelona Lassa Maçından Notlar

Karşıyaka Arena, Barcelona Lassa maçında tarihi bir gün yaşadı.

Karşıyaka Arena, Barcelona Lassa maçında tarihi bir gün yaşadı. Tam 80, öğrenci 40 TL'den satışa çıkan maç biletleri tükenirken, sezon öncesi 2 bin 500 VIP kart ve kombine alan taraftarlar, salonu tıklım tıklım doldurdu. Taraftarlar tribünde Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımız anısına, 'Ankara acımızdır' pankartı açtı.

Barcelona randevusunda Karşıyaka protokol tribünde de yalnız kalmadı. Tarihi maçı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Nükhet Hotar, İzmir Milletvekili Hamza Dağ da izledi.

Turkish Airlines Euroleague'deki ilk randevuda salonda yoğun güvenlik önlemi alındı. Özel eğitimli köpekler eşliğinde maçın başlamasına 2 saat kala tribünlerde bomba araması yapıldı. Taraftarlar maça girişte didik didik arandı. Biletsiz taraftarların salona girmesine izin verilmedi. Maçtan 1 saat önce salonda bir süre elektrik kesildi. Euroleague'de 14 kez Final-Four oynayıp 2 kez şampiyonluğa ulaşan İspanyol devi Barcelona, ilk kez İzmir'de maça çıktı. Navarro, Arroyo, Tomic, Ribas, Perperoglou gibi yıldızlar, Karşıyaka Arena'da Kaf-Kaf'a karşı mücadele etti.

Geçen sezon Galatasaray'dan takım arkadaşı olan Karşıyakalı Kerem, Justin Carter ile Barcelonalı Arroyo, bu kez rakip takım kadrosunda Euroleague'de karşılaştı. Kaf-Kaf'ta Ragland da geçen yıl Armani Milano'dan takım arkadaşı Barcelonalı Samuel'le rakip oldu.

Yeşil-kırmızılılarda bel fıtığı teşhisiyle Cumhurbaşkanlığı Kupası finalinde Anadolu Efes'e son salisede kaybedilen maçta ve ligde Beşiktaş deplasmanında forma giyemeyen Joe Ragland, Karşıyaka formasıyla resmi mücadelelerde ilk kez sahne aldı. Karşıyaka Belediyesi, tarihi karşılaşmayı salonda izleyemeyen taraftarlar için Bostanlı Demokrasi Meydanı'nda dev ekran kurdu. Binlerce taraftar maçı bu alandan takip etti.

Pınar Karşıyaka, Barcelona maçıyla dünyaya açıldı. Euroleague'in ilk haftasındaki mücadeleyi, aralarında İtalya, Yunanistan, İsrail, Bosna Hersek, Hırvatistan, Sırbistan, Çek Cumhuriyeti, Polonya'nın da yer aldığı 14 farklı ülke televizyonu canlı yayınladı. Kaf-Kaf'ta Kaptan İnanç, Soner, Muhammed ve Gabriel ilk kez Euroleague'de forma giymenin heyecanını yaşadı. Kadrodaki gençler Egemen ve Mertcan ise maç kadrosuna alınmadı. Ev sahibi ekipte Kerem Gönlüm, Euroleague'de üst üste 14. sezonuna çıktı. Tecrübeli pivot daha önce Ülkerspor, Anadolu Efes ve Galatasaray formalarıyla devler arenasında 232 maçta forma giyerek Türk oyuncular arasında rekor kırdı.

Karşıyaka'ya basketbolda Türkiye'deki 3 kupayı da kazandırıp ilk göreve geldiği gün çizdiği Euroleague hedefine taşıyan Antrenör Ufuk Sarıca, 3 yıl sonra devler arenasına döndü. Oyunculuk döneminde uzun süre 1 numaralı kupada forma giyen Sarıca, 2011-12'de Euroleague'de Anadolu Efes'i yönetti.

Pınar Karşıyakalı oyuncuların isimleri maç öncesi parkeye adım atarken görsel bir şölenle anons edildi. Tribünleri dolduran taraftarlar bu esnada hep birlikte cep telefonlarının ışıklarını yaktı. Oyuncular parkeye alev gösterisinin arasında çıktı. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Pınar Karşıyaka İzmir Lassa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title