Haberler

Pınar Çocuk Tiyatrosu 27.kez "Perde" Diyor

Türkiye’nin dört bir yanında 27 yılda üç milyondan fazla çocuğu ücretsiz olarak tiyatroyla buluşturan Pınar Çocuk Tiyatrosu, 27. yılında çocukları sihirli bir dünyayla buluşturmak için “Sütle Gelen Sevgi” oyununu sahneye koyuyor.

Türkiye'nin dört bir yanında 27 yılda üç milyondan fazla çocuğu ücretsiz olarak tiyatroyla buluşturan Pınar Çocuk Tiyatrosu, 27. yılında çocukları sihirli bir dünyayla buluşturmak için "Sütle Gelen Sevgi" oyununu sahneye koyuyor.

Pınar Çocuk Tiyatrosu, "Sütle Gelen Sevgi" oyunuyla sağlıklı olmak için iyi beslenmenin ve sütün önemini komik bir şekilde anlatırken, bir yandan da bencil olmamayı öğütlüyor. Neşeli müziklerle ve danslarla süslenen oyun, minik izleyicilerine keyifli saatler yaşatıyor. Minik izleyiciler, renkli karakterler ve dikkat çekici dekorasyon ve kostüm tasarımlarıyla keyif dolu bir oyun izleyerek, eğleniyor.

Pınar Çocuk Tiyatrosu, çocukların zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkı sağlamak ve yaratıcılıklarına destek olmak amacıyla çıktığı tiyatro yolculuğunun İstanbul'daki durağında, 04 Ekim - 30 Kasım 2014 tarihleri arasında her Cumartesi ve Pazar günü saat 11.15'de "Sütle Gelen Sevgi" ile Profilo Alışveriş Merkezi, ücretsiz olarak minik seyircilerin karşısında olacak

"Sütle Gelen Sevgi" künye:

Yazan ve Yöneten: Nilbanu Engindeniz

Genel Sanat Yönetmeni: Şakir Demirpehlivan

Oynayanlar: Işık Yönt, Mustafa Çolakoğlu, Dündar Taşal, Elif Küçükkoyuncu, Lara Aysal, Deniz Çeküç

Dekor & Kostüm: Şakir Demirpehlivan

Sahne amiri: Münevver Tepe

Işık & Ses uygulama: Volkan Keskin - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title