Haberler

Pınar Aydınlar Kahramanmaraş'ta Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Ünlü türkücü ve HDP parti meclisi üyesi Pınar Aydınlar, sosyal medya hesabından gözaltına alındığını duyurdu.

HDP Parti Meclisi üyesi ve halk müziği sanatçısı Pınar Aydınlar Kahramanmaraş'ta gözaltına alındı.

TWİTTER'DAN DUYURDU

Aydınlar sosyal medya hesabından gözaltını "Gözaltındayım. Gözaltındayız İki kişi Maraş Terolarda alındık bilginize. Maraş Dulkadiroğlu jandarma karakoluna götürülüyoruz. Döndü Göksungur ile gözaltındayım Dr kontrolundeyız. Dulkadiroğlu jandarma karakoluna götürülüyoruz. İyiyiz." ifadeleriyle duyurdu.

İşte Pınar Aydınlar'ın paylaşımları;

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Pınar Aydınlar Kahramanmaraş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (63)

DAVA:

AZ BILE YAPILMIS SIZLERE: VATAN HAINLERI

23
103
yanıtYanıtla
ty:

gözaltında elde telefon tvit at nasıl tutuklama o arkadas

21
85
yanıtYanıtla
elazizli:

canın cehenneme ne yapalım ya gözaltındasın

62
31
yanıtYanıtla
Pazarcik:

Helal Pınar hanim

18
57
yanıtYanıtla
vatandaş 38:

bu tip hainler sanatıyla adını duyuramayınca böyle usulsuz yollara baş vururlar bu sözde sanatçıların işi bu ben tanımıyodum şimdi hdpli vatan haini olduğunu öğrendim

64
6
yanıtYanıtla
HAMZA:

ALLAH DAHA BETER ETSİN HDP YE PKKYA DESTEK VERDİĞİ İÇİN ALLAH SÜRÜM SÜRÜM SÜRÜNDÜRSÜN ŞEHİTLERİMİZİN KANINDA BOĞULSUN. AMİN

57
10
yanıtYanıtla
nazlıcan:

ARİF SAĞ ADAM MIKİ SENDE ADAM OLACAKSIN ERMENİ ASILLI KRİPTO ALEVİ

54
6
yanıtYanıtla
ARİF SAĞ,A DUYİRU:

ARİF SAĞ. . . . İYİ DİNNLE. . . MESAMDA ŞEF KOLTUĞUNA YERLEŞTİRDİĞİN EĞİTİMLİ TORPİLLİ DAĞLİ VARYA EĞİTİMLİ ÜNİVESİTE OKUMUŞ TÜM İŞLERİNİZİ TİKİR TİKİR YÜRÜTEN ASGARİ DENECEK ÜCRETLE ÇALİŞTİRDİĞİNİZ İNSANLARA MOBİNG UYGULAYARAK İSTİFA ETMELERİNE NEDEN OLUYOR. SÖYLEYİN ADAM OLSUN. ÇOCUKLUĞUMUZDAN BERİ ALDİĞİMİZ HER KASETİN GELİP KUYRUKLARDA BEKLEDİĞİMİZ HER KONSERİN HARAM OLSUN. . .

52
6
yanıtYanıtla
DÜZELTME:

DÜZELTME. . . . (TORPİLLİ EĞİTİMSİZ DAĞLİ OLACAKTİ). . . . .

yanıt3
yanıt0
trakyali:

Helal olsun guzel insan

34
21
yanıtYanıtla
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title