Haberler

Pınar Altuğ'un Süper Minisi Nefes Kesti

Güncelleme:

Bu yıl beşincisi düzenlenen Suç ve Ceza Film Festivali'nin sunuculuğunu yapan Pınar Altuğ süper mini elbisesiyle dikkat çekti.

5. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali'nin açılışı önceki akşam Cemal Reşit Rey'de gerçekleşti. Akademi Onur Ödülü'nün Ineke Van Der Valk'a verildiği gecenin sunuculuğunu üstlenen Pınar Altuğ süper mini elbisesiyle nefes kesti.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cemal Reşit Rey Pınar Altuğ Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500

Yorumlar (132)

KürtMobil-IOS:

Dinimiz imanımız namusumuz için rica ediyorum Müslüman Kürt kardeşlerim oylar AKP ye ...Kürt oğlu kürdüm elhamdulillah müslümanım oyum Ermeni uşaklarına değil AKP ye

38
22
yanıtYanıtla
Zfr:

Kurt sen kurt deyilsin bbn benim ))))

yanıt3
yanıt3
fpMobil-ANDROID:

OYLAR AKP YE DEVAM

26
18
yanıtYanıtla
Urfa Mobil-ANDROID:

Oylar HDP ye! Oylar HDP ye! Oylar HDP ye! Oylar HDP ye! Oylar HDP ye! Oylar HDP ye! Oylar HDP ye! Oylar HDP ye!

4
36
yanıtYanıtla
POLATMobil-ANDROID:

OYLAR HDP YE OYLAR HDP YE OYLAR HDP YE OYLAR HDP YE OYLAR HDP YE OYLAR ..%20 YE BASKAN SELO

4
34
yanıtYanıtla
Doğan Mobil-IOS:

Bu kadar ucuzsunuz iste ciplakligi marifet saniyosunuz cehennemde acik yerleriniz icin yanacaksiniz Allah sizi affetsin

24
13
yanıtYanıtla
VATANMobil-ANDROID:

OYUNU HDP YE VERME!!! HANGİ PARTİYE OY VERİRSEN VER AMA PKK PARTİSİNE VERME!!! PKK YA DESTEK OLMA!!!!

19
14
yanıtYanıtla
BAGERMobil-IOS:

OYLAR HDPYE. OYLAR HDPYE. OYLAR HDPYE. OYLAR HDPYE. OYLAR HDPYE. OYLAR HDPYE. OYLAR HDPYE.

8
23
yanıtYanıtla
selcuk:

Geri zekalı ne alaka

yanıt0
yanıt0
NoyanMobil-IOS:

Nefes kesecek yaşı yok çürümüş et yığını gibi

25
6
yanıtYanıtla
Tüm 132 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title