Haberler

Pınar Altuğ, Babasını Ölüm Yıl Dönümünde Andı

Güncelleme:

Televizyonun ünlü yıldızı Pınar Altuğ, 24 yıl önce kaybettiği babası için Instagram hesabında duygusal bir mesaj paylaştı.

17 yaşında annesini kanser hastalığından; 23 yaşında ise babasını geçirdiği trafik kazası sonucu kaybeden ünlü televizyon yıldızı Pınar Altuğ, babasının ölüm yıl dönümünde sayfasından duygusal bir mesaj paylaştı.

"ÖZLEMİM HİÇ AZALMADI"

Altuğ, merhum babasının fotoğrafının altına "Bugün tam 24 yıl oldu , özlemim hiç azalmadı. Nur içinde yat babam" diye yazdı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Pınar Altuğ Instagram Magazin Haberler

500

Yorumlar (19)

se:

allah kavuştursun

15
16
yanıtYanıtla
cem tuna:

Özellikle Geri kafalı bağnaz zihniyet Pınar hanımdan pek haz etmez. . . Oynadığı dizide çağdaş bir kadın karakterini canlandırdığı için. . Zaten onlar dizi ile gerçeği ayırt edemeyecek kadar düşük zekalıdırlar. Kadın acısını ve kederini paylaşmış ona bile çirkeflik yapıyorlar. . .

13
14
yanıtYanıtla
Ahmet.:

böyle bir kızı olan Babaya Malesef ALLAH rahmet eylemez. . üzülerek söylüyorum. Kuran okuyun anlarsınız.

8
15
yanıtYanıtla
poltmobilWeb@haberler.com:

Baban senden memnunmu acaba din dusmani pinar

14
7
yanıtYanıtla
İzmir:

ALLAH RAHMET EYLESİN YÜZ İFADESİNE DİKKAT EDERSENİZ ŞAŞMIŞ KALMIŞ RESİMDE SANKİ BUGÜN OLACAKLARI TAHMİN EDERCESİNE KIZI YÜZDEN KEMİKLERİ SIZLIYORDUR GARİBİN . .

13
6
yanıtYanıtla
fbı:

bide mevlit ohuttur da sevaba gir, hayırlı evlat ol hadi beklik en kısa zımanda

17
1
yanıtYanıtla
gerçekçiMobil-ANDROID:

vah vah kimbilir ne kadar da çok fatihalar okumuştur yoksa kiliseye mi gitmiş. ne diyeyim Allah yakında pınar ıda babasına kavuştursun

5
12
yanıtYanıtla
Kahraman:

Acaba banada seninle guru duyuyormuydu ki soramiyoruz

5
10
yanıtYanıtla
Taniz oralbimobilWeb@haberler.com:

Pınarcığım birden o yılları anımsadım.Küçüçüktün ama bak nasıl güzel yetiştirmişler seni dimdik ayaktasın ama insanın o burnunun direğinin sızlaması var ya işte o canım geçmiyor . Annenin de babanın da mekanları cennet olsun

13
2
yanıtYanıtla
zeki:

babana anana mevlit okutana kadar diz çökde sen oku olmazmı

7
4
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title