Haberler

Pınar Altuğ 8 Yıl Aradan Sonra Podyuma Çıktı

Güncelleme:

Kansersiz Yaşam Derneği yararına düzenlenen defilede, Pınar Altuğ 8 yıl aradan sonra podyuma çıktı. Göz alıcı kırmızı tulumu ile yıllar sonra bile fit olduğunu gözler önüne serdi.

Önceki gün Shangri-La Bosphorus Otel'deki defilede Pınar Altuğ, Kansersiz Yaşam Derneği yararına podyumdaydı. Defilenin en çok dikkat çeken ismi kırmızı tulumu ve derin göğüs dekoltesiyle Pınar Altuğ oldu.

"HEYECANDAN BACAKLARIM TİTREDİ"

Shangri-La Bosphorus Otel'deki defilede Demet Şener, Işıl Reçber, Ayşe Kucuroğlu gibi pek çok ünlü isim de yer aldı. Giydiği derin göğüs dekolteli kırmızı tulumuyla tüm bakışları üzerine toplayan Pınar Altuğ oldu. 8 yıl aradan sonra ilk kez podyuma çıktığını söyleyen oyuncu, "Kansersiz Yaşam Derneği'nin çalışmalarında küçük de olsa bir katkımız bulunsun dedik. Ama podyumdayken heyecandan bacaklarım titredi" diye konuştu.

Pınar Altuğ, heyecan dolu defile dakikalarını ve sahne arkası görüntülerini Instagram'dan paylaşarak, takipçilerini heyecanına ortak etti.

İşte defileden paylaşılan görüntüler:

PINAR ALTUĞ'UN CAN DOSTU 'MİNİ' DE ÇOCUKLAR İÇİN PODYUMA ÇIKTI

İŞTE PINAR ALTUĞ'UN HEYECANLI BEKLEYİŞİ!

TAMER DEĞER VE ÜLKER MUTLUCAN, PINAR'I İZLEMEYE GELDİ

UĞURKAN EREZ İLE DEFİLEDE BULUŞAN PINAR ALTUĞ: CANIM UĞURKANIM, BABAM. SENİNLE ÇALIŞMAK HER ZAMAN ÇOK ÖZEL

DEMET ŞENER (KUTLUAY) DA DEFİLEDEYDİ

DEMET ŞENER: BİRGÜN YİNE ViCTORiA'S SECRET DEFİLESİ BİTMİŞ, YORGUNUZ TABİ...

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bosphorus Otel Pınar Altuğ Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title