Haberler

Pımas Plastık Insaat Malzemelerı A.s. Olagan Dısı Fıyat ve Mıktar Hareketlerı 25.08.2014 10:08:13

KAP:PIMAS PLASTIK INSAAT MALZEMELERI A.S. / PIMAS [] OLAGAN DISI FIYAT VE MIKTAR HAREKETLERI 25.08.2014 10:08:13

KAP : PIMAS PLASTIK INSAAT MALZEMELERI A.S. / PIMAS [] OLAGAN DISI FIYAT VE MIKTAR HAREKETLERI 25.08.2014 10: 08: 13

OLAGAN DISI FIYAT VE MIKTAR HAREKETLERI

---------------------------------------------------------------------------------------------

ORTAKLIGIN ADRESI : BEYLIKBAGI MAH. ISTANBUL CAD. NO: 2941420 GEBZE-KOCAELI TELEFON VE FAKS NUMARASI : TEL : 0262 677 77 77FAKS : 0262 677 77 00 E-POSTA ADRESI : PIMAS@PIMAS.COM.TR ORTAKLIGIN YATIRIMCI/PAY SAHIPLERI ILE ILISKILER BIRIMININ TELEFON VE FAKS NUMARASI : TEL : 0262 677 77 77FAKS : 0262 677 77 00 YAPILAN ACIKLAMA GUNCELLEME MI? : HAYIR YAPILAN ACIKLAMA DUZELTME MI? : HAYIR YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS BIR ACIKLAMA MI? : HAYIR KONUYA ILISKIN DAHA ONCE YAPILAN OZEL DURUM ACIKLAMASININ TARIHI : - OZET BILGI : OLAGANDISI FIYAT VE MIKTAR HAREKETLERI ILE ILGILI OLARAK ANA ORTAGIMIZ ENKA INSAAT A.S.'NIN BUGUN YAPTIGI ACIKLAMA HAKKINDA

---------------------------------------------------------------------------------------------

BORSA ISTANBUL A.S. TARAFINDAN SIRKETIMIZE GONDERILEN 22/08/2014 TARIH VE BIAS-4-GDD-211-02-2589-09286 SAYILI VE 'OLAGANDISI FIYAT VE MIKTAR HAREKETI HK.' KONULU YAZI GEREGINCE; SERMAYE PIYASASI KURULU'NUN II-15.1 SAYILI 'OZEL DURUMLAR TEBLIGI'NIN 'OLAGANDISI FIYAT VE MIKTAR HAREKETLERI' BASLIKLI 8. MADDESINE ISTINADEN, SIRKETIMIZIN ANA HISSEDARI OLAN ENKA INSAAT VE SANAYI A.S. TARAFINDAN BUGUN YAPILAN OZEL DURUM ACIKLAMASI ASAGIDA YER ALMAKTADIR.

'YONETIM KURULU'MUZ 30/05/2014 TARIHLI 935 NOLU KARARI ILE; SOZ KONUSU ISLEM ILE ILGILI SATIS ONCESI ISLEMLERIN, SIRKETIMIZIN MESRU CIKARLARININ ZARAR GORMEMESI VE YATIRIMCILAR NEZDINDE DE YANILTICI BIR INTIBA OLUSTURULMAMASI AMACIYLA SERMAYE PIYASASI KURULU'NUN II-15.1 OZEL DURUMLAR TEBLIGI'NIN 6. MADDESI UYARINCA KAMUYA ACIKLANMASINI ERTELEMISTIR.

SIRKETIMIZIN 22/08/2014 TARIHINDE YAPTIGI YONETIM KURULU TOPLANTISINDA, YAPILAN MUZAKERELER SONUCU, SIRKETIMIZIN, %81.23 ORANINDA HISSEDARI OLDUGU PIMAS PLASTIK INSAAT MALZEMELERI A.S.'DE ('PIMAS') BULUNAN HISSELERININ TAMAMININ DECEUNINCK NV'YE ('ALICI') DEVREDILMESI YONETIM KURULUMUZUN GUNDEMINE GETIRILMISTIR.

SIRKETIMIZIN, PIMAS'TA SAHIP OLDUGU TOPLAM %81.23 ORANINDAKI HISSESININ DECEUNINCK NV'YE SATISINI TEMINEN SIRKETIMIZ ILE DECEUNINCK NV ARASINDA HISSE ALIM SOZLESMESI'NIN IMZALANMASINA VE DEVIR ISLEMI ICIN GEREKLI OLAN TURKIYE'DEKI VE RUSYA'DAKI REKABET KURULLARI IZINLERININ ALINMASI SARTINA BAGLI OLARAK PIMAS'IN %81.23 ORANINDAKI HISSESININ 57.673.300 TL BEDELLE DECEUNINCK NV'YE DEVREDILMESINE KARAR VERILMISTIR.

BUNLARA ILAVETEN SOZ KONUSU HISSE DEVIR ISLEMI ILE ILGILI OLARAK, SERMAYE PIYASASI KURULU'NUN 24 ARALIK 2013 TARIHINDE YAYIMLANAN II-23.1 NO'LU 'ONEMLI NITELIKTEKI ISLEMLERE ILISKIN ORTAK ESASLAR VE AYRILMA HAKKI TEBLIGI' ('TEBLIG') IN 6.MADDESININ 5. FIKRASI CERCEVESINDE DEGERLENDIRME YAPILMISTIR. BU BAGLAMDA SOZ KONUSU HISSE DEVIR ISLEMI, TEBLIG'IN 6. MADDESININ 5. FIKRASININ A, B VE C BENTLERINDE YER ALAN 'ONEMLILIK KRITERI'NI SAGLAMADIGI GORULMUSTUR. BU NEDENLE, YAPILAN DEGERLENDIRMEDE ONEMLI NITELIKTE ISLEM OLARAK DEGERLENDIRILMEMESINE KARAR VERILMISTIR.

SOZ KONUSU HISSE ALIM SOZLESMESI DUN IMZALANMISTIR.

SAYIN HISSEDARLARIMIZIN BILGISINE SUNULUR. '

ANA HISSEDARIMIZ TARAFINDAN GONDERILEN YUKARIDAKI ACIKLAMAYA ILAVETEN KONU ILE ILGILI EK BIR ACIKLAMAMIZ BULUNMAMAKTADIR.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Kaynak: KAP / Finans

Finans Haberler

Bakmadan Geçme

Meteoroloji'den toz taşınımı ve fırtına uyarısı! 24 Nisan yağmur var mı, hava nasıl olacak? 21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title