Haberler

Pilten: "Kulübün Kaynaklara İhtiyacı Var"

Yeni Malatyaspor'da Basın Sözcüsü Selim Pilten, kulübün sadece şahıs ya da bir kurum üzerinden yürümesinin zor olduğunu belirterek, "Kulübün kaynaklara ve işe gönlünü, parasını harcayacak iş adamlarına ihtiyacı var" dedi.

PTT 1. Lig'in yeni takımı Yeni Malatyaspor'un basın sözcüsü Selim Pilten, kulüp başkanı Adil Gevrek'in destek ziyaretleri ve pazar günü yapılacak kongreyle ilgili bilgi verdi. Pilten, 31 Mayıs Pazar günü mali kongre yapacaklarını kaydetti. Yeni Malatyaspor yönetiminin yeni sezon öncesindeki ziyaretlerinin güven arttırıcı ziyaretler olduğunu kaydeden Pilten, "Adil başkanım en iyi, en güçlü yönetim için görüşmelerini sürdürüyor. Malatya'da bazı ziyaretler gerçekleştirdik. Sağ olsun başta Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır olmak üzere, genel olarak yaklaşımlar olumluydu. Bizler her zaman söylüyoruz, Yeni Malatyaspor'un sadece şahıs ya da bir kurum üzerinden yürümesi zor. Kulübün kaynaklara ve bu işe gönlünü, parasını harcayacak iş adamlarına ihtiyacı var. İnşallah yeni sezona daha güçlü girip, birinci ligdeki ilk senemizde sağlam bir kulüp imajı veririz" dedi.

Pilten, pazar günü yapılacak kongrenin seçimli olmadığını, kulübün rutin mali kongresini gerçekleştireceklerini de kaydederek kamuoyundaki bilgi yanlışını düzeltti.

"EKONOMİK ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR"

31 Mayıs'ta yapacakları kongrede harcanan paralarının kalem kalem açıklanacağını belirten Pilten, "Bizler görevde olduğumuz sürece kulübün tek kuruşunun boşa gitmemesi için elimizden geleni yaptık. Tabi şampiyonluğa oynayan bir kadroyu oluşturmak kolay iş değil. İnşallah ilerleyen dönemlerde ekonomik olarak kalıcı kaynaklar oluşturup, alt yapımızı daha iyi kullanabilirsek, yüksek parasal harcamalardan da kurtuluruz. Bunun için çalışmalarımız sürüyor" diye konuştu.

Pilten, teknik heyetin durumu, futbolcu transferi ve antrenman sahası yapımı gibi çalışmalara yoğunlaşacaklarını belirterek, "Kongresi sonrası yoğun bir çalışma trafiği bizi bekliyor. İnşallah yapılması gereken işlerimizi bir an önce bitirip, kampa en iyi şekilde gitmek istiyoruz. Pınarbaşı'ndaki antrenman sahamızın yapımı yeni sezona kadar tamamlanacak. Bunun dışında statta eksikler giderilecek. Yine teknik heyetin durumu ve futbolcu transferi gibi işleri de kongreden sonra hızlandıracağız" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title