Haberler

Pilot Murat Akpınar: "Seve Seve Lübnan'a Gidebiliriz"

Lübnan'da kaçırıldıktan sonra serbest bırakılan Türk Hava Yolları pilotu Murat Akpınar, Lübnan halkıyla hiçbir sorunlarının olmadığını belirterek, Lübnan Dışişleri Bakanı'nın da kendilerini davet ettikleri takdirde seve seve Lübnan'a...

Lübnan'da kaçırıldıktan sonra serbest bırakılan Türk Hava Yolları pilotu Murat Akpınar, Lübnan halkıyla hiçbir sorunlarının olmadığını belirterek, Lübnan Dışişleri Bakanı'nın da kendilerini davet ettikleri takdirde seve seve Lübnan'a gidebileceklerini söyledi.

Türkiye Havayolu Pilotları Derneği (TALPA) Yönetim Kurulu, Lübnan'da kaçırıldıktan sonra serbest bırakılan Türk Hava Yolları Pilotları Murat Akpınar ve Murat Ağca için Titanic Port Hotel'de basın açıklaması düzenledi. Düzenlenen basın toplantısının ardından gazetecilerin soruları cevaplayan pilotlar, Türkiye'de olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Kendilerinin Lübnan'da çok sevildiklerinin altını çizen ve sayelerinde birçok insanın özgürlüğüne kavuştuğunu belirten Murat Akpınar, Lübnan halkıyla hiçbir sorunlarının olmadığını, onlarla kardeş olduklarını söyledi. Akpınar, Lübnan Dışişleri Bakanı'nın da kendilerini davet ederlerse seve seve de Lübnan'a gidebileceklerini ifade etti.

Bir gazetecinin "Mesleğine ne zaman geri dönmeyi düşünüyorsunuz" sorusuna Akpınar, "Hangisi sizi daha mutlu eder? Ben ilk önce tatil yapmayı hak ettim eşimle beraber. Onu bir yapayım uçarım sonra. Toplam 28 yıldır uçuyorum. Tatilimi yaptıktan sonra tekrar uçarım" diye cevap verdi.

"TÜRKİYE'YE GELDİKTEN SONRA PEK ÇOK TEKLİF GELDİ"

"Bizi esir alanlara karşı dayandık" diyen Murat Akpınar, programlara çıkmak ve kitap yazmak için pek çok teklif aldıklarını belirterek, "Ben öyle ya da böyle bir şey söylemek istemiyorum. Önemli olan hayatta kalmaktı. Rahat edebilmekti. Ruhsal ve bedensel olarak sağlıklı bir şekilde evimize geri dönebilmekti. Ben bunu başardığımı inanıyorum. Ben aslanlar gibi gittim, aslanlar gibi geri döndüm. Bunun bu şekilde düşünülmesini istiyorum. Neler yaşadıysak da biz burada yüreğimiz açık bir şekilde anlattık. Konuştuklarımızın arkasındayım. Beni bir gün aşağı bir gün yukarı vurabilirler beni hiçbir şekilde ilgilendirmiyor" diye konuştu.

Medyada yer alan bazı haberler hakkında da düşüncelerini dile getiren Murat Akpınar, "Lübnan'daki basının onlara kahramanmış gibi davrandıkları gibi bize davranmayın ama lütfen olması gerektiği gibi davranın. Medyada çıkan bazı haberler beni de üzmedi babamı üzdü. Beni üzemezsiniz. Ben cehennemden geldim. Beni hiç kimse üzemez" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türk Hava Yolları Murat Akpınar Türkiye Lübnan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title