Haberler

Piknik Dönüşü Facia; 2 Ölü, 14 Yaralı

Aydın'ın Kuyucak ilçesinde piknikten dönen üç aileyi taşıyan traktör, virajı alamayarak devrildi.

Aydın'ın Kuyucak ilçesinde piknikten dönen üç aileyi taşıyan traktör, virajı alamayarak devrildi. Can pazarının yaşandığı kazada 2 kişi öldü, 14 kişi de yaralandı.

Olay, Kuyucak'a bağlı Pamukören beldesi Pamucak köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Pamukören'in Değirmendere ve Güzdere Mahallelerinde ikamet eden Uzuntepe, Altun ve Tuncar aileleri Pamucak yaylasındaki armut ağaçları altında piknik yaptıktan sonra evlerine dönmek üzere yola çıktılar. Virajlı ve oldukça yüksek rakımlı dağdan indikleri sırada Kemal Uzuntepe (42) yönetimindeki 09 NL 271 plakalı traktör Pamucak köyü yakınlarındaki sert virajda fren sisteminin tutmaması ve vitesi değiştirememesi sonucu hızını alamayarak dağa çarparak devrildi. Sürücü Kemal Uzuntepe'nin traktörün vitesini ve aracın hızını düşürmek için uğraştığı sırada aracın hakimiyetini kaybettiği ve 100 metreyi aşan şarampole devrilmemek için sürücünün aracı dağa doğru sürerek aracı bu şekilde durdurmaya çalıştığı öğrenildi. Vites düşüremediği iddia edilen sürücü, aracın hakimiyetini kaybedince dağa vurarak ters dönen traktörde bulunan kendisi dahil 15 kişi yaralanırken; Fatma Ayaydın (56) olay yerinde yaşamını yitirdi.

Ağır yaralanan sürücü Kemal Uzuntepe'nin kızı Müşerref Uzuntepe (12) 112 ekiplerinin araçta yol boyunca kalp masajı yapmasına rağmen hastanede yaşamını yitirdi. Diğer yaralılar Suzan Uzuntepe (38), Emine Uzuntepe (36), Semih Uzuntepe (1), Gül Uzuntepe (15), Mustafa Uzuntepe (14), Yahya Tuncar (30), Aslı Tuncar (10), Tuğçe Tuncar (23), Pınar Kocaer (15), Şefika Kocaer (21), Ayşegül Altun ( 12) ve Barış Altun (13), Nazilli, Karacasu, Buharkent, Bozdoğan, Kuyucak ve Sultanhisar ilçelerinden gelen 112 ambulansları ile Nazilli Devlet Hastanesi ve Nazilli Özel Referans hastanesine kaldırıldı. Yaklaşık 2 saat kapalı kalan köy yollu, Cumhuriyet Savcısının olay yerinde inceleme yapmasının ardından trafiğe açıldı.

GÜRÜLTÜYE KOŞAN MUHTAR, 112'YE HABER VERDİ

Can pazarının yaşandığı kazayı ilk duyan ve 112 servisine haber veren Pamucak Köy Muhtarı Saffet Selek; "Büyük bir gürültü duyunca kaza olduğunu tahmin ettiğim için hemen sesin geldiği yere kardeşimle beraber koştum. 500 metre sonra kazayı gördüm. Koşarak hemen olay yerine geldim. Etrafta onlarca kişi yerlerde kıvranıyordu. Traktör devrilmiş ve üzerindekiler yola savrulmuştu. Hemen 112'yi ve Jandarma'yı arayarak bilgi verdim. Gerçekten olay çok kötüydü. Bir yandan da köylülere haber vererek yardım istedim. Sonrasında ambulanslar gelmeye başladı ve 7 ayrı ambulansla yaralılar taşındı" dedi.

Kazada yaralananların 9'unun durumunun ağır olduğu öğrenilirken diğer yaralıların ise durumlarının iyi olduğu ve hastanede tedavi altına alındıkları öğrenildi. Kazada yaşamını yitiren Fatma Ayaydın ve Müşerref Uzuntepe'nin cesetleri ise hastane morguna alındı. Olayla ilgili Jandarma tarafından çok yönlü soruşturma başlatıldığı öğrenildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pamukören Kuyucak Nazilli Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title