Haberler

    Pierre Webo: Henüz Hiçbir Şey Kazanmadık

    Fenerbahçeli futbolcular Pierre Webo ve Michal Kadlec, takımlarına katkı vererek sezon sonunda hedeflere ulaşmak istediklerini söyledi.

    Webo ve Kadlec, bir alışveriş merkezinde katıldıkları etkinlikte basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sarı-lacivertli takımın Kamerunlu golcüsü Pierre Webo, takımında sürekli şans bulamamasına rağmen verdiği katkıdan dolayı mutluluk yaşadığını dile getirdi.

    Bu sezon bazı anlarda takımda daha fazla oynayabileceğini düşündüğünü vurgulayan Webo, "Devamlılık açısından benim için iyi sezon geçmedi ama şu an geldiğim noktadan memnunum. Oynamadığım zamanlarda en iyi şekilde çalıştım. Form anlamında devamlılığı sağlamaya gayret ettim" dedi. Sarı-lacivertli oyuncu, sahada görev aldığı anlarda da takımının kazanması için elinden gelen gayreti gösterdiğini kaydederek, "Önümüzde bizi bekleyen zorlu maçlar var. Şu anda sezon sonuna kadar hedeflerimize ulaşmak için işime odaklanmış durumdayım. Fenerbahçe'nin başarısı için çabalıyorum. Sezon sonuna kadar da böyle olacak" ifadelerini kullandı.

    Takımına son 3 maçta hücumda verdiği katkıyla ilgili soru üzerine tecrübeli futbolcu, şunları söyledi: "Gerçekten takıma katkı verdiğimi düşünüyorum. Son 3 maçta takıma verdiğim katkıdan çok mutluyum. Bu sezonki hedefimize ulaşmak ve şampiyon olmaya giden yolda bizim için kritik çok önemli maçlardı. Şu anda hiçbir şey kazanmış değiliz. En zor maçlar önümüzdeki maçlardır. Aynı şekilde yolumuza devam etmeliyiz."

    Kadlec: "Şansımız daha da arttı"


    Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Michal Kadlec ise son haftalarda aldıkları galibiyetle şampiyonluk şanslarının daha fazla arttığını dile getirdi. Ligdeki 27. hafta mücadelesinin ardından şampiyonluk yarışının daha da kızıştığına dikkati çeken Kadlec, "Bizim şansımızın daha da arttığını düşünüyorum. Her şeyi elimize aldık. Son maçtan sonra şansımızı arttırdık. Her maçımızı kazanırsak şampiyon olacağız" ifadelerini kullandı. Michal Kadlec, şu anda tamamen lige ve kupayı kazanmaya odaklandıklarını, her iki kupayı da müzelerine götürmeyi istediklerini söyledi. Takımda fazla şans bulamamasına değinen sarı-lacivertli oyuncu, "Maçlarda her zaman hazır olmalısınız. Antrenmanlarda kendinizi hazır tutarak maç oynamak için fırsat beklemelisiniz. Ben bunu yapıyorum. Çalışmalarımı en iyi şekilde sürdürüyorum" diye konuştu.

    Çocuklara teknik direktörlük yaptılar


    Pierre Webo ve Michal Kadlec, katıldıkları etkinlikte Fenerbahçe'yi en iyi anlatan çocukların katıldığı çift kale maçta teknik direktörlük yaptı. Alışveriş merkezinin içinde hazırlanan küçük bir sahada minyatür kale şeklinde yapılan karşılaşmada her iki oyuncu, miniklere taktik verdi. Mücadeleyi Webo'nun çalıştırdığı takım, 8-7 kazandı. Maçın ardından Webo ve Kadlec, çocuklara imzalı top hediye etti. Her iki oyuncu daha sonra Fenerium'da taraftarlara imza dağıttı. Sarı-lacivertli taraftarlar futbolculara büyük ilgi gösterdi. Etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Webo, kendisi için harika bir gün olduğunu, çocukların mutluluğuna katkıda bulunmak için geldiklerini vurguladı. Kadlec de Fenerbahçe ailesi olarak miniklerle beraber olmaktan mutluluk duyduklarını kaydetti.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Michal Kadlec Pierre Webo Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title