Haberler

Pierre Cardin' den Evlenecek Çiftlere Büyük Fırsat

Güncelleme:

Erkek modasının öncü markası Pierre Cardin'in evlenecek çiftlere büyük sürprizi var.

Erkek modasının öncü markası Pierre Cardin'in evlenecek çiftlere büyük sürprizi var. Pierre Cardin'den önce damatlık alışverişi yapan herkes, Pierre Cardin Wedding mağazalarındaki gelinlik alışverişinde geçerli 1.000 TL hediye çeki, ayrıca 199 TL değerinde Pierre Cardin İmza Kalemi kazanıyor.

Erkeklerin hayatının her anına koleksiyonları ile eşlik eden Pierre Cardin, çiftlere düğün alışverişlerinde büyük sürprizler sunuyor. Pierre Cardin mağazalarından damatlık alan tüm damat adaylarını, gelinlik alışverişinde kullanılmak üzere 1.000TL değerinde hediye çeki fırsatı bekliyor. Önce gelinlik almayı tercih eden çiftleri ise Pierre Cardin Wedding mağazalarından yapacakları gelinlik alışverişinde, Pierre Cardin damatlıklarda geçerli olacak 200 TL indirim çeki fırsatı bekliyor. Damatlar kadar gelinleri de mutlu edecek bu kampanya ile düğünün en önemli alışverişi kazanca dönüşüyor.

Kampanya kapsamında evlenecek çiftlere Pierre Cardin mağazalarından yapacakları damatlık alışverişinde hediye edilecek 199 TL değerindeki imza kalemleri; üzerine isim ve tarih yazdırılabilme özellikleri ile, hayatın en özel gününe atılan imzayı ölümsüzleştiriyor.

Sade kesimleri, kaliteli kumaş ve modern dokunuşlarla buluşturan Pierre Cardin, mutluluğa atılan ilk adımda erkekleri stiliyle bir kez daha gözler önüne seriyor. Vücuda oturan fit kalıpların yanı sıra her vücut tipine uygun modellerin olduğu smokin ve damatlık, Pierre Cardin erkeğinin stiline fark katıyor. Pierre Cardin smokin ve damatlık koleksiyonunda; ekru, saten, şal yakalı, tek düğmeli slim fit ceketler, smokin şeritli pantolonlar, kadife ceketler, takma yakalı fonksiyonel takımlar ve İtalyan kalıplı takımlar geniş bir yelpazede seçimler sunuyor.

Romantik gelinlere özel tasarımlar

Romantik tasarımları nostaljik detaylarla birleştiren Pierre Cardin Gelinlik ise , 2014 ilkbahar-yaz koleksiyonu ile göz dolduruyor. Tül ve dantelin romantik birleşimi, satenin asil duruşu, swarovski işlemeler ile zenginleştirilen koleksiyon, Pierre Cardin Wedding mağazalarında gelin adaylarına sunuluyor…

Markanın yeni sezon tasarımlarında kolsuz, straplez, omuzları açıkta bırakan modelleri ve göğüs kısmında swarovski ile zenginleştirilmiş modeller yer alıyor. Gelinlikler, ithal saten, tül ve organze ayrıntılarla karakterize ediliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Pierre Cardin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title