Haberler

Piazza, Zafer Bayramı'nda Miniklere "Polislik" Heyecanı Yaşatacak

Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin minik misafirleri, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda gerçekleştirilecek “Minik Polisler Atölyesi” ile iki coşkuyu bir arada yaşayacak.

Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin minik misafirleri, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda gerçekleştirilecek "Minik Polisler Atölyesi" ile iki coşkuyu bir arada yaşayacak. Zafer Bayramı coşkusunun yaşandığı bu anlamlı günde düzenlenecek etkinlik, Salı günü 15.00 ve 16.00 saatlerinde iki seans halinde gerçekleştirilecek.

Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün başkomutanlığında kazanılan Büyük Taarruz'u anmak amacıyla her yıl 30 Ağustos'ta kutlanan Zafer Bayramı'nda Piazza AVM, özellikle minik misafirlerin çok keyif alacağı bir etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Çocukların hem zihinsel hem de bedensel gelişimlerine uygun aktiviteler düzenleyerek, hem öğrenmelerini hem de eğlenmelerini sağlayan Piazza, "Minik Polisler Atölyesi" ile çocukların hayallerini gerçekleştirecek. Minikler, etkinlikte, güvenliğimizin teminatı kahraman polislerimizin üniformalarını giyerek, polis olmaya dair yepyeni bilgiler öğrenecek. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kahramanmaraş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title