Haberler

Piazza'da 'Teknolojide Fırsat Günleri'ne Büyük İlgi

Kahramanmaraş Piazza’da, teknoloji ürünlerinde Piazza Club üyelerine özel indirimler sunan “Teknolojide Fırsat Günleri” kampanyası ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile devam ediyor.

Kahramanmaraş Piazza'da, teknoloji ürünlerinde Piazza Club üyelerine özel indirimler sunan "Teknolojide Fırsat Günleri" kampanyası ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile devam ediyor.

Yılın 365 günü farklı kampanyalarla tüketicileri buluşturan Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, "Teknolojide Fırsat Günleri" kampanyası ile ziyaretçilerine özel avantajlar sunmaya devam ediyor. . Kampanya kapsamında, ücretsiz bir sistem olan Piazza Club üyelerine elektronikten beyaz eşyaya kadar pek çok teknoloji markasının seçili ürünleri özel indirimlerle sunuluyor.

Teknoloji ürünlerinde Piazza Club üyelerine özel indirimlerle başlatılan "Teknolojide Fırsat Günleri" kampanyası büyük ilgi görmeye devam ediyor. İndirimli fiyatlarla alışveriş avantajını kaçırmak istemeyen ziyaretçileri Piazza'ya akın ettiren kampanya, 22 Mart tarihine kadar devam edecek.

Kampanya boyunca Kahramanmaraş Piazza AVYM'deki Media Markt, Teknosa, Arçelik, Bimeks, Vestel ve Samsung mağazalarında seçili ürünlerde indirim sağlanıyor. Piazza'nın birinci kat özel teknoloji stantlarında stoklarla sınırlı olarak gerçekleşen indirimler, 18-22 Mart tarihleri arasında geçerli olarak uygulanıyor. Kampanya günlerinde Piazza'ya gelen ziyaretçiler, istedikleri teknoloji ürününe en uygun fiyatla sahip olma fırsatını yakalıyor. Kampanyaya katılmak için ücretsiz bir üyelik sistemi olan Piazza Club'ın üyelik formlarını danışmadan ve kampanya stantlarından temin etmek yeterli oluyor. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kahramanmaraş 22 Mart Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title