Haberler

Piazza'da Ramazan Her Gün Bayram Tadında

Güncelleme:

Şanlıurfa Piazza'nın Ramazan etkinlikleri, ziyaretçileri eski Ramazanların geleneksel atmosferiyle buluşturmaya devam ediyor.

Şanlıurfa Piazza'nın Ramazan etkinlikleri, ziyaretçileri eski Ramazanların geleneksel atmosferiyle buluşturmaya devam ediyor.

Şanlıurfa Piazza, on bir ayın sultanı Ramazan'a özel düzenlediği etkinlikler ile eski Ramazanların keyfini ziyaretçilerine yaşatmaya devam ediyor. Dopdolu etkinlik programıyla özlenen Ramazanları tekrar yaşatan Piazza'da Temmuz ayında da gelenekler sürdürülüyor. 2, 6 ve 7 Temmuz tarihlerinde saat 19: 30'da sahne alacak olan Fasıl Grubu, ziyaretçilere ilahiler ve Türk Sanat Müziği'nin seçkin örneklerinden derledikleri dinletiyi sunacak. Çocukların ilgiyle izleyeceği dev kukla gösterisi 4 ve 12 Temmuz'da saat 21: 00'da gerçekleşirken Nasrettin Hoca ise 3, 5, 10, 11 Temmuz tarihlerinde saat 21: 00'da hem küçüklere hem büyüklere fıkralar anlatarak ziyaretçileri kahkahaya boğacak.

HACİVAT İLE KARAGÖZ DE PİAZZA'DA

Şanlıurfa Piazza'da, Türk folklorunun geleneksel tiplemeleri Aşuk ile Maşuk'un gösterisi de sergilenecek. Eski Ramazan eğlencelerinde sıkça rastlanan Aşuk ile Maşuk'un komik ve eğlenceli oyunu 05-11 Temmuz tarihlerinde saat 21: 00'da saatte ziyaretçilere eski Ramazanları yaşatacak. Piazza, 9 ve 15 Temmuz tarihlerinde saat 21: 00'da ise Hacivat ile Karagöz'ün itişmeli, çekişmeli, bol kahkahalı gösterisine ev sahipliği yapacak. Hacivat ve Karagöz, asırlardır bitmeyen atışmalarına Piazza ziyaretçilerinin kahkahaları eşliğinde devam edecek.

13 Temmuz'da sadece Türkiye'de değil, dünya çapında da izleyenleri kendilerine hayran bırakan semazenler Piazza ziyaretçileri ile buluşacak. Semazenler, saat 21: 00 ve 22: 00'da tasavvuf müziği eşliğinde, Ramazan'ın manevi havasını yansıtan gösterilerini Piazza AVM'de gerçekleştirecekler. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şanlıurfa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title