Haberler

Piazza'da Enver Ertaş İllüzyon Şovu ile Nefes Kesti

Yetenekli illüzyonist Enver Ertaş, Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ndeki gösterisi ile Şanlıurfalıların ilgi odağı oldu. Piazza AVM ziyaretçileri, Enver Ertaş'ın el çabukluğu ile yaptığı illüzyon gösterisi sonunda şaşkınlığını gizleyemedi.

Piazza AVM etkinlik alanında kalabalık bir ziyaretçi grubu karşısında gerçekleşen Enver Ertaş'ın illüzyon gösterisi 7'den 70'e tüm AVM ziyaretçileri tarafından ilgiyle izlendi. Özel bir televizyon kanalında yayınlanan "Yetenek Sizsiniz" yarışmasında adını tüm Türkiye'ye duyuran Enver Ertaş, şovuna Piazza ziyaretçileri de dahil etti. Kendini tabanca ile vurdurup plastik mermiyi ağzından çıkaran, ellerini ve ayaklarını ziyaretçilere bağlatıp saniyeler içinde kurtulmayı başaran Enver Ertaş, izleyenleri kahkahaya boğdu. İzleyicilere unutulmaz anlar yaşatan Enver Ertaş, yaptığı işin aslında bir el çabukluğu ve göz yanılgısı olduğunu belirterek, "Sakın bu yaptıklarımı sihir sanmayın. Sihir diye bir şey yoktur. Tüm marifet el çabukluğunda ve göz yanılmasında" dedi.

Yaptığı işin inceliklerini sır gibi saklayan Enver Ertaş, meraklı ziyaretçiler için bazı küçük illüzyonların nasıl yapıldığını uygulamalı olarak anlattı. Sadece bir örnek veren Enver Ertaş, yaptığı işi çok sevdiğini ve insanları eğlendirmenin kendisini mutlu ettiğini dile getirdi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Enver Ertaş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title