Haberler

Piazza Avym, Sayarı ve Akgül'ü Ağırladı

Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi (AVYM), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde yazar Seda Akgül ve ünlü astrolog Nuray Sayarı’yı ağırladı.

Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi (AVYM), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde yazar Seda Akgül ve ünlü astrolog Nuray Sayarı'yı ağırladı.

Ünlü astrolog Nuray Sayarı ve yazar Seda Akgül, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde hayranlarıyla buluştular. Piazza AVYM içerisinde bulunan etkinlik alanında hayranlarıyla bir araya gelen Sayarı ve Akgül, kadınlara çeşitli öğütlerin yanı sıra burçlarla ilgili de önemli açıklamalarda bulundular.

Ayrıca Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Karadeniz İlleri Kadın Platformu Samsun Derneği ile beraber 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Türkiye'de 2014 yılında şiddete maruz kalarak hayatını kaybeden 281 kadının temsili eşyalarıyla hazırlanan "Öksüz Eşyalar Sergisi"ne de ev sahipliği yapıyor. Serginin 9 Mart 2015 akşamına kadar Piazza AVYM'nde açık kalacağı bildirildi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nuray Sayarı Seda Akgül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title