Haberler

PFDK, Volkan Demirel'e 4, Caner Erkin'e 1 Maç Ceza Verdi

Güncelleme:

PFDK, Trabzonspor mücadelesi nedeniyle sevk edilen Volkan Demirel ve Caner Erkin'in cezalarını açıkladı. Kurul, Caner Erkin'e 1 maç, Volkan Demirel'e ise 4 maç men cezası verdi.

Öte yandan Mahmut Uslu'ya da, maç sonunda yaptığı açıklamalar nedeniyle 45 gün hak mahrumiyeti verildi. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

FENERBAHÇE'YE 150 BİN TL PARA CEZASI

"FENERBAHÇE A.Ş.'nin 07.02.2015 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş. - TRABZONSPOR A.Ş Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi olduğu müsabakada 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 150.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

CANER'E 1 MAÇ MEN

Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş. sporcusu CANER ERKİN'in, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 13.000.- TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

VOLKAN'A 4 MAÇ MEN

Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş. sporcusu VOLKAN DEMİREL'in, rakip takım idarecisine yönelik hakareti nedeniyle takdiren 4 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ve 23.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (Oyçokluğu)

MAHMUT USLU'YA 45 GÜN HAK MAHRUMİYETİ

Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş. idarecisi MAHMUT USLU'nun, sportmenliğe aykırı açıklamada bulunmasından dolayı takdiren 45 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 30.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Volkan Demirel Caner Erkin Mahmut Uslu Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500

Yorumlar (61)

omer:

Volkan i futbol sahalarına sokmayin

52
15
yanıtYanıtla
hozotro88Mobil-ANDROID:

küfür edildi diye milli maçı terkedeceksin ama her maç millete an avrat söveceksin ahlaksız adam iyi olmuş

33
32
yanıtYanıtla
Vatan sagolsunMobil-ANDROID:

Bu Volkana 5 degil 15 mac versen yine de azdir.

47
15
yanıtYanıtla
ulu turkMobil-ANDROID:

su volkani birde milli takima almasalar ne guzel olur fotbol emek hirsizi

44
15
yanıtYanıtla
KapakçıMobil-ANDROID:

Verilen bu cezalar az bile.Canerin de en az 2 mac alması gerekirdi.beter olun...

38
18
yanıtYanıtla
İsyankar pepeMobil-IOS:

Volkana az bile futboldan men edilmesi lazıım

25
31
yanıtYanıtla
vatandasmobilWeb@haberler.com:

Az bile bu hayvanlara

32
15
yanıtYanıtla
pamuk karad:

TORPİLE BAK. CANER KIRMIZI KART GÖRDÜ. KIRMIZI KARTIN CEZASI 1 MAÇMI

35
12
yanıtYanıtla
adaletmobilWeb@haberler.com:

Meloya herhafta tahammül ediyolar ama başka takım futbolcularına hemen ceza adaletli olun

19
28
yanıtYanıtla
ErsinmobilWeb@haberler.com:

FB Yada gs yada BJK 37 yaşındayım gördüğüm en Ahlaksız futbolcu Volkan

33
9
yanıtYanıtla
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title