Haberler

PFDK, Ünal Aysal'ın Cezasını Kesti

Güncelleme:

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'a sportmenliğe aykırı açıklamalarından dolayı 30 gün hak mahrumiyeti ve 22 bin TL ceza verdi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, 25 Ekim'de görevi sona erecek olan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'a 30 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.

30 GÜN HAK MAHRUMİYETİ VE PARA CEZASI

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'a sportmenliğe aykırı açıklamalarından dolayı 30 gün hak mahrumiyeti ve 22 bin TL ceza verdi.

SPORTMENLİĞE AYKIRI AÇIKLAMALAR BAŞINI YAKTI

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; GALATASARAY A.Ş. başkanı ÜNAL AYSAL'ın sportmenliğe aykırı açıklamada bulunmasından dolayı takdiren 30 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 22.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."

ÜNAL AYSAL NE DEMİŞTİ ?

Fenerbahçe ile oynanan maç öncesinde konuşan Aysal, Fenerbahçe derbisine atanan Cüneyt Çakır'ın, Sarı- Kırmızılı takım için şaibeli bir hakem olduğunu söylemişti. Aysal, derbiye Çakır'ın atanmasının, gözdağı vermek ve sindirmek için yapılmış bir hareket olduğunu savunmuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Galatasaray Fenerbahçe Ünal Aysal Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

MadMan:

Aman çok şok oldum. . Ceza mı bu ya, dalga mı geçiyorsunuz?. . Adam zaten kaçıyor , güldürmeyin insanı. .

5
8
yanıtYanıtla
Bay X:

adam ne demişki bu kadar ceza vermişler. gerçekten şaibeli ve taraflı bir karar.

6
1
yanıtYanıtla
cimbom:

hani haksızda değilmiş görmedinizmi adamlar son dakka dışarıdan topu alıp geldiler gol attılar

4
2
yanıtYanıtla
Hopps:

Çok normal bir ceza. Aziz Yıldırım ceza alınca çok sıradan oluyor. Aysal''ın ne özelliği var?

1
4
yanıtYanıtla
Abbas:

Bi üzüldüm, bi üzüldüm vah vah vaaaaaaaah

2
3
yanıtYanıtla
UFO Görmüş Masum Köylü:

Cüneyt Hocanın yerine olsam bu estetikli başkana dava açardım ama cüneyt hoca da o başkanı haklı çıkarır tarzda maç yönetti. Bana göre de hakikaten şaibelidir hakem efendi

4
1
yanıtYanıtla
Musty:

Ünal aysal konuşmüş hakemi baskı altına almıştır derhal bu maç incelenmelidir.

2
2
yanıtYanıtla
ser:

demirörenin uşağı pfdk. . demirörenin nerdeyse her söylediği sportmenlik dışı bide federasyon başkanı onuda başkanlıktan ihraç edin ozaman.

2
1
yanıtYanıtla
telliogullari:

Türkiye, de inanin cok tuhaf seyler oluyor. Bir G. S. Baskani Hakemi Saibelikle sucluyor Bir F. B. Baskani Antrenörün Yetkisini kullanarak Alvesi Takimdan Red ediyor. Bunlarda Disariya Siziyor. Ya ben Almanya, da böyle seylere sahit olmadim. Bir Baskan Baskanligini bilmesi lazim. Allah Rizasi icin Takimlari Parasal bakimdan düzlüge cikarinda Gurur duyalim. almanci G. S.

2
0
yanıtYanıtla
Musty:

takımı 100 milyon dolar borca soktu şimdi ağır gelir 22bin lira ödemek kendsinin milyonlarca dolarlık serveti var e yuhh yani bu arada fenerliyim. .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title