Haberler

TFF'den Fenerbahçe'ye Tribün Kapatma Cezası!

Güncelleme:

PFDK, Fenerbahçe'ye Mersin İdman Yurdu ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçındaki kötü ve çirkin tezahürat nedeniyle tribün kapama ve 2.500 Lira para cezası verdi.

Fenerbahçe'ye, Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Mersin İdman Yurdu ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçındaki kötü ve çirkin tezahürat nedeniyle tribün kapama ve 2.500 Lira para cezası verdi.

İŞTE TFF'DEN YAPILAN AÇIKLAMA

TFF'nin resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, "FENERBAHÇE A.Ş.'nin 04.03.2015 tarihinde oynanan MERSİN İDMAN YURDU - FENERBAHÇE A.Ş. Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin kupa kategorisinde misafir kulüp olduğu müsabakada 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı TRİBÜN KAPATMA ve 2.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına" denildi.

Sarı-lacivertliler cezasını kupada bir sonra oynayacağı deplasman maçında çekecek.

VOLKAN ŞEN'E 2 MAÇ MEN

PFDK, Gençlerbirliği ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası'nda kırmızı kart gören Bursasporlu Volkan Şen'i 2 maç men ve 8. 500 Lira para cezasına çarptırdı.

Galatasaray'a ise Manisaspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası'nda taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 5 bin Lira, Mersin İdman Yurdu'na da Fenerbahçe ile oynadıkları Ziraat Türkiye Kupası maçında taraftarların çirkin ve kötü tezahüratıyla talimatlara aykırı pankart açmaları nedeniyle de toplam 25 bin TL para cezası verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Mersin İdmanyurdu Türkiye Kupası Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (12)

TFF şikeci Mobil-IOS:

GS Macından ÖNÇE neden verilmedi

7
10
yanıtYanıtla
cim bomMobil-ANDROID:

beter olsunlar

3
5
yanıtYanıtla
MUAMMER SAVAŞMobil-ANDROID:

TÜRKİYEDE RENK AYIRT ETMEKSİZİN HERKEZİN GÖNLÜNDE AYRI BIR YERIN OLDU TC NIN CUMHURBASKANI BILE MAKAMINDA KABUL EDERKEN SENI AZIZ YILDIRIM BILE SENI KISKANDI ŞEREFLI ADAM BÖYLE OLUR FB LI OLARAK GURURUMUZ SUN

3
4
yanıtYanıtla
selimMobil-ANDROID:

cahil soruyor : gs maçından önce neden verilmedi diye!!!!! aaaahaaahhhhaaahhh cevabını yazmayacagım,okuyun biraz kardeşim, araştırın!

2
3
yanıtYanıtla
bio:

Futbol Federasyonunu anlamak mümkün değil maç fb. nin sahasında değil onun güvenlikten FB. mesul değil. . . Stadın güvenliğinden Federasyon sorumlu değil mi maç deplasmandayken sen bir hafta sonraya ceza veriyorsun. . Cezayı mersin stadı çekmesi gerekirken o hafta bir x kulüp ceza çekiyor. . Adamlar bu sefer FB. seyircisine bilet satamayacak. . Hani deplasman maçlarına rakip takım taraftarı gitmezdi. . .

3
0
yanıtYanıtla
bio:

Aziz yıldırım bu taraftara FB. stadında maç bileti sattırmamak için elinden geleni yapıyor adamlar deplasman maçlarına ellerini kollarını sallayarak gidip stada giriyorlar ama cezayı her nedense yine FB. alıyor. . Sen bu adamları maça alıyorsun güvelik zaafiyeti veriyorsun cezayı fb. alıyor. . Böyle bir şey olamaz. . . Fb. nin bu cezaya Uefa nezdinde akıllıca itirazda bulunması lazım. . . Federasyon FB. yi küçük düşürmek için elinden geleni yapıyor. . Stad güvenliği federasyondan sorumlu değil mi?. . . Yazıklar olsun FB. için her türlü tezgah dönüyor. . .

2
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

mersin stadına 100 cinconu sarılacivert sokup, alayina küfür ettirmişler. o stada girenin alnında fenerlimi yazıyor.

0
3
yanıtYanıtla
Gökalp:

Arkadaşlar Fenerbahçe formalarında indirim olacakmış buypasa''da bir bakmanızda yarar var

0
2
yanıtYanıtla
yürek ister:

mersin taraftarı harbi çoluk çocuk derbi fb gs derbisinde mersin taraftarı olarak gelmişler şehrini satanı bilmem ne yapayım ulan harbi bu cahil insanlık neden hep komançiler oluhyo anlamıyorum eğitim gitmiyo diyosunuz eğitimli yere geliyorlar yinede düzen bozuyorlar o kadar bayan var orada o küfürler ne diye spordan soğutmayın lan adamı kapçık ağızlılar düşüncesiz mallar

1
0
yanıtYanıtla
A.AVNİ:

BENDE ŞOKTAYIM. . . NE OLMUŞ???. . . .

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title