Haberler

Trabzonspor'a Bloke Cezası!

Güncelleme:

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Trabzonspor'un Bursaspor ile oynadığı maçta taraftarların neden olduğu olaylar nedeniyle ceza verdi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Trabzonspor'un Bursaspor ile oynadığı maçta taraftarların neden olduğu olaylar nedeniyle ceza verdi. Bursaspor maçını izlemeye gelen bazı bölümlerdeki taraftarlar, bir sonraki iç saha maçında takımlarını destekleyemeyecekler. Uygulanan bu cezayla, Spor Toto Süper Lig'de bir ilke de imza atıldı.

TFF'den yapılan açıklamaya göre, kurul, Kasımpaşa maçında kırmızı kart gören Elyasa'yı 2 resmi müsabakadan men etti.

Trabzonspor Kulübü, Bursaspor maçında sahanın talimatlara aykırı şekilde sulanmasından dolayı 15 bin lira para cezası aldı. PFDK, ayrıca bordo-mavili takımın taraftarlarının Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan karşılaşmada çirkin ve kötü tezahüratlarda bulunduğu kale arkası A blok (yol tarafı), kale arkası B blok (deniz tarafı) ve maraton tribünlerine giriş yapan seyircilerin elektronik biletlerinin Trabzonspor'un ev sahibi olacağı ilk maç için bloke edilmesini kararlaştırdı.

Osmanlıspor Kulübü'ne talimatlara aykırılık nedeniyle 15 bin lira para cezası uygulayan kurul, Torku Konyaspor'un Konya Büyükşehir Torku Arena'da oynadığı Akhisar Belediyespor karşılaşmasında kuzey tribününde bulunan taraftarların çirkin ve kötü tezahüratı nedeniyle bir sonraki iç saha maçı için elektronik biletlerinin bloke edilmesine karar verdi.

Öte yandan PTT 1. Lig takımlarından Göztepe'nin teknik direktörü Metin Diyadin, 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 6 bin 500 lira para cezası aldı. Giresunspor'un idarecisi Nahid Ramazan Yamak'a ise müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 75 gün hak mahrumiyeti ve 15 bin lira para cezası kesildi.

Kaynak: AA / Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Trabzonspor Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (2)

NALÇAÇILILAR:

Konyaspor nalçaçılılar grubu . . . . . . . . . apoya küfür edildiği için ceza verilmiştir. Tüm kamuoyunun dikkatine

2
0
yanıtYanıtla
aykut:

Trabzonspora az bile... Bunlar kendini bir cacık sanan hamsi kafalilar... Bjk cincon ve fenerden başkası boşşş! 4 büyükler diye bir şey yok , 3 büyükler var sadece. Sıralama da su şekilde fener cincon ve bjk dır.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title