Haberler

    Pfdk'dan Sergen Yalçın'a 3 Maç Ceza

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Medicana Sivasspor Teknik direktörü Sergen Yalçın'a 3 maç ceza verdi.

    TFF'den yapılan açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası'nda Kayserispor ile Medicana Sivasspor arasında oynanan çeyrek final ilk maçında, müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle PFDK'ya sevk edilen Sergen Yalçın'a üç maç ceza ile 13 bin lira para cezası verildiği belirtildi.

    Açıklamada, Sergen Yalçın'a verilen cezada, "kurula idareci olarak sevk edilmiş ise de teknik adam görevi ifa ettiği dikkate alındığı" vurgulandı.

    Medicana Sivasspor da bu maçta taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 2 bin 500 lira para cezasına çarptırıldı.

    Aynı müsabakada Kayserispor'a, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 15 bin lira para cezası verilirken, sarı-kırmızılı sporcu Mehmet Eren Boyraz'a taraftara yönelik hakareti ve sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 2 remi müsabakadan men ile 13 bin lira, Kayserisporlu idareci İskender Beluk'a ise müsabaka hakemine yönelik soyunma odası koridorlarında sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 yıl hak mahrumiyeti ve 50 bin lira ceza uygulandığı aktarıldı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Sergen Yalçın Sivasspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    İran İsrail'e saldıracak mı? İran'dan İsrail'e misilleme gelecek mi? Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi! DGS sınav yerleri ne zaman belli olacak 2024? DGS sınavı ne zaman? 2024 DGS başvuruları ne zaman?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title