Haberler

    Pfdk'dan Beşiktaş ve Trabzonspor'a Ceza

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor'a para cezası verdi.

    TFF'den yapılan açıklamada, kurulun, çeşitli nedenlerden dolayı Antalyaspor'a 130 bin, Beşiktaş'a 125 bin, Trabzonspor'a 30 bin ve Bursaspor'a 15 bin lira para cezası uyguladığı bildirildi.

    PFDK'nın, Antalyaspor ile oynanan maçta güney misafir alt tribününe giriş yapan Beşiktaşlı taraftarların elektronik kartlarını, çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle bir sonraki deplasman müsabakası için bloke ettiği duyuruldu.

    Kurulun, TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu'na da 3 maç men ve 6 bin 500 lira para cezası verdiği aktarıldı.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Antalyaspor Trabzonspor Bursaspor Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    23 Nisan kutlamalarında 'Puta tapmayın' diye bağıran şahıs gözaltına alındı

    23 Nisan kutlamalarında "Puta tapmayın" diye bağıran şahıs gözaltına alındı

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kayyum' sinyali: Bundan önce hangi yanıt verildiyse aynısının ortaya konması sürpriz olmaz

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Kayyum" sinyali: Bundan önce hangi yanıt verildiyse aynısının ortaya konması sürpriz olmaz

    AK Parti'den Erdoğan-Özel görüşmesine ilişkin açıklama: Bugünün önemine uygun bir buluşma oldu ve bayramlaşıldı

    AK Parti'den Erdoğan-Özel görüşmesine ilişkin açıklama: Bugünün önemine uygun bir buluşma oldu ve bayramlaşıldı

    Vergi dairesinde rüşvet alan memurlar suçüstü yakalandı

    Vergi dairesinde rüşvet alan memurlar suçüstü yakalandı

    AK Partili Yenişehirlioğlu 'Helal yoldan edindim, takmaya devam edeceğim' dediği saatini eliyle kapattı

    AK Partili Yenişehirlioğlu "Helal yoldan edindim, takmaya devam edeceğim" dediği saatini eliyle kapattı

    Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in yaşadığı köyün yakınlarında iskelet parçaları bulundu

    Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in yaşadığı köyün yakınlarında iskelet parçaları bulundu

    title