Haberler

Peygamberimizin Hayatı Konulu Yarışması Ödülleri Verildi

Düzce’de Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Sivil Toplum Platformu tarafından düzenlenen Peygamberimizin (S.A.V.) hayatı konulu bilgi yarışması ödülleri düzenlenen görkemli tören ile verildi.

Düzce'de Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Sivil Toplum Platformu tarafından düzenlenen Peygamberimizin (S.A.V.) hayatı konulu bilgi yarışması ödülleri düzenlenen görkemli tören ile verildi.

Düzce 18 Temmuz Spor Salonunda düzenlenen ödül törenine Düzce Valisi Ali İhsan Su, Düzce Milletvekilleri İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan, Osman Çakır, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, protokol üyeleri ve çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.

Salonun tamamının dolduğu ödül töreni Düzce Belediye Mehter takımının gösterisi ile başladı. Sonrasında Kur'an-ı Kerim okundu. Gecede bir konuşma yapan Sivil Toplum Platformu Başkanı Mustafa Ketrez, Peygamberimizin Hayatı konulu bilgi yarışması için 16 bin öğrenciye ücretsiz kitap dağıttıklarını belirterek "80 okulda 500 sınıfta sınavlar gerçekleştirdik. Bu sınavlar sonucunda 100 ortaokul, 100 lise olmak üzere toplam 200 başarılı öğrenciyi ödüllendirdik. Bu sınavlarda başarılı olan tüm gençlerimizi tebrik ediyor bu etkinliklerde bize destek verenlere teşekkür ediyoruz" dedi.

Ardından İl Müftüsü Selami Emen, Peygamber efendimizin hayatından kesintiler sundu.

Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, dünyanın gözünün bu tür etkinliklerde olduğu belirterek "Bu salondan tüm Müslüman ülkelere selam olsun" diye konuştu.

Vali Ali İhsan Su, programın çok güzel ve anlamlı olduğunu belirterek "Kutlu Doğum haftasını çok güzel etkinliklerle kutluyoruz. Bu programda bunlardan bir tanesi. Sivil Toplum Platformunu düzenledikleri etkinlikten dolayı kutluyorum" dedi. Konuşmaları ardından gecede ilahiler okundu, ödüller verildi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Korkmaz Arslan Osman Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title